A koga ljubovta i drugata ljubov idat zaedno? Koa ljubov + joint = mn pojse ljubov?![]()
Ќе се уфилмаш дека многу љубов има и ќе има....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A koga ljubovta i drugata ljubov idat zaedno? Koa ljubov + joint = mn pojse ljubov?![]()
Ќе ја препишуваат, нормално, кога е бизнис, и тоа огромен.
Една ебана Холандија која е држава на курви и дрога не е никаков показател за тоа што е здраво а што не. Ехеј, во цел свет е забранета, ама битно во Холандија е легална, значи здрава е. Дај бе нека не ве прават мајмуни, некој профитира од вашата завист.
Не мора да те мавне камион за да умреш од марихуана. Марихуаната е докажано trigger за латентните ментални заболувања кај личноста кои можат да ја доведат до смрт.
На пример особа која има предиспозиции да заболи од шизофренија, манична или кататона депресија и слично со марата си создава предуслови фактички да почне да пати од тие болести, затоа што има нешто во марихуаната која ги иницира биохемиските реакции у мозок што резултираат со такви психички пореметувања. А доколку истата особа не би пробала мара би можела да живее без воопшто да ги осети симптомите. Статистички е докажано дека адолесцентите кои конзумираат марихуана, а имаат генетска или било каква предиспозиција за шизофренија, поради марата ја активираат болеста. И затоа што на пример шизофренијата покрај се води и кон суицидалност стапката на смртност кај тие луѓе е страшно висока. А тревата е главната причина поради која се активирала болеста кај конкретнава група на луѓе кои се само латентни носители на истата. Оттаму еве пример дека марата води кон смрт, а не само браникот од автомобил.
И тука ти е џабе цвст какратер и почитување на собраќајните знаци како и гледање на две страни кога преоѓаш улица.
Ааааааааај важи. Поголема глупост слушната *Невр*..
Брат ти бе знаеш шо збориш? За да се симнеш од хорс на ништо Господ непомага, а ни сам неможе.. Па камоли ние.. Ја не реков дека марата е штетна.. Но ти направи едноставно НЕспоредлива *споредба*.
Кај бегаш од грас на хорс? Мара рулз.. Така да.. Не ми ја мешај со некој САМОубиства таму![]()
Како фармацевт и медицинско лице можам само да кажам
-Филингот е прекрасен,последиците се тешки.
Друго ... преку глава ми е од луѓе што не признаваат дека се зависници затоа што тревата тоа не го може. А знаете што? И зависник од хероин ми го има кажано тоа. Факт е дека никој никогаш и ништо неможе да признае ... дека сте жива интелигенција во движење, затоа.
И уште нешто ... грл, немој толку да ја браниш тревата и да тврдиш дека само од неа може да се откаже човек. Знам на овој муабет и некој што се симнал од хероин, дури и без болници ... карактер што би рекол Свидн. Значи не е се` така како што вие сте замислиле, нали. Има и вакви и такви примери, само важно е сите што летате толку високо уште од пелени, да се симнете и да почнете да го живеете животот кој не е така лош онака општо на суво. Креативни сте, смислете и најдете начин ... можете ако сакате, да?
Ma pusti gi be neka se trujat, neka gnijat ko pacovi dzanacive! Poveke e od jasno deka bilo koja droga stvara zavisnost i te unistuva! Marata pravela da si kreativen i si mozel so karakter da se kontroliras. Kako ne be.
Не се прави многу паметен, не провоцирај и не се ставај во улога на нечиј адвокат. Ако во секоја дискусија секој на секого почне да му се обраќа така, како што се обрати "тиранизираниот" член, каде ќе биде крајот? Ги знаеш правилата на форумот.Ради неправда и страв од тоа да си искажам реално што мислам за оваа работа од некои екстерно-администрациони тирании,сакам да прашам каде е истиот аршин и каде зборот сељак е понавредлив од пцовка или споменување гениталија како замена за член на форум?Тргнете го банот на Бејко,не е фер:smir:
Марихуаната не е ништо поштетна од алкохолот и цигарите, но е видно поскапа.
Марихуаната не е ништо поштетна од алкохолот и цигарите, но е видно поскапа.