Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно:pos2:Конечно сфатив зашо у Холандија ја легализирале марихуаната.... треба да се доживее тоа... не иде вака...![]()
![]()
![]()
da be poskapa ... za 10 evra ke se oleshish a za 10 evra ne mozam ni da pocnam da se opijanuvam ...ako veke zborime za cena
Конечно сфатив зашо у Холандија ја легализирале марихуаната.... треба да се доживее тоа... не иде вака...![]()
![]()
![]()
Eh da znaete kao mi se ide u Holandija.. Decko mi bil i rece deka takva treva kaj nas NEVERКонечно сфатив зашо у Холандија ја легализирале марихуаната.... треба да се доживее тоа... не иде вака...![]()
![]()
![]()
тебе мала стварно не те бивало! и шо да очекуваме од ваквата младина?шо ќе им покажат тие на своите деца..Eh da znaete kao mi se ide u Holandija.. Decko mi bil i rece deka takva treva kaj nas NEVERVeruem deka e taka ama sepak bi sakala da se uveram
))))
тебе мала стварно не те бивало! и шо да очекуваме од ваквата младина?шо ќе им покажат тие на своите деца..
а се очекува да тргнеме напред!
ај белким еден ден ќе сфатиш шо си зборела,и шо си правела,па ќе ти падне ваљда мака...Само да не е прекасно..
i na tebe ne ti e lesno so toj pamet ..... ti sa Holadija ke odis samo za treva, sigurno ima mnogu pointereseni raboti od marata.Eh da znaete kao mi se ide u Holandija.. Decko mi bil i rece deka takva treva kaj nas NEVERVeruem deka e taka ama sepak bi sakala da se uveram
))))