Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
da be poskapa ... za 10 evra ke se oleshish a za 10 evra ne mozam ni da pocnam da se opijanuvam ...ako veke zborime za cena

Конечно сфатив зашо у Холандија ја легализирале марихуаната.... треба да се доживее тоа... не иде вака... :) :) :)

da be poskapa ... za 10 evra ke se oleshish a za 10 evra ne mozam ni da pocnam da se opijanuvam ...ako veke zborime za cena

i ti samo nesto lupetash za da e lupano.....iza 10 evra ako sakam ke se opijam a ako razmislam koga ziveev vo germanija gramce ti se 7,50 evra neznam bas dali ke se "olesam" onaka ubavo kako so sise vodka:nenene:

Конечно сфатив зашо у Холандија ја легализирале марихуаната.... треба да се доживее тоа... не иде вака... :) :) :)

vodka, ne e legalizirana tuku DEKRIMINALIZIRANA ili tolerirana za da sfatat decata

Eh da znaete kao mi se ide u Holandija.. Decko mi bil i rece deka takva treva kaj nas NEVER :) Veruem deka e taka ama sepak bi sakala da se uveram :)))))

Ништо или него прати го па ти отди па нес прати ни го нешто да испробаме од тревката стварно и македончиња да се усладат со некоја квалитетна роба:pos::pos::pos::pos:

Eh da znaete kao mi se ide u Holandija.. Decko mi bil i rece deka takva treva kaj nas NEVER :) Veruem deka e taka ama sepak bi sakala da se uveram :)))))
тебе мала стварно не те бивало! и шо да очекуваме од ваквата младина?шо ќе им покажат тие на своите деца..
а се очекува да тргнеме напред!
ај белким еден ден ќе сфатиш шо си зборела,и шо си правела,па ќе ти падне ваљда мака...Само да не е прекасно..

Ајде ајде не се потресувајте, не зависи иднината на нашата младина од girlll, остајте ја на раат малце. :smir: :)

тебе мала стварно не те бивало! и шо да очекуваме од ваквата младина?шо ќе им покажат тие на своите деца..
а се очекува да тргнеме напред!
ај белким еден ден ќе сфатиш шо си зборела,и шо си правела,па ќе ти падне ваљда мака...Само да не е прекасно..

ako zboreueme za mladina ke ti kazam deka taa odamna vise otide v urac.....:drk:

i na tebe ne ti e lesno so toj pamet ..... ti sa Holadija ke odis samo za treva, sigurno ima mnogu pointereseni raboti od marata.
ali aj ne ti zameruvame mnogu dali fakulteto ti tezi, mala si uste ima vreme ke svatis nekoi raboti, vremeto e pred tebe ..... a mladinata odamna e veke vo propast (zajakot koga ke odi preko ridot dzabe ti e i da pukas) ..... eden sovet zasekogas ke go pametam " podobro da se spreci, nego da se leci".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom