Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.856
еј тоа со вода дека ти бара организмот, дури и научно е докажано, ама признај дека полудуваш по благо....... јас не можам да се сопрам, а жими се не сум некој благоман :pos2:
пс значи да се разбереме: не сум мн по марихуаната и травките, али некогаш и тоа ти треба, да се опуштиш и да не се замараш со светот и другите околу тебе.........значи со друштвенце... погодено.. на некоја ливадка...со сокче и блачко...........ммммммммм ЗАКОН
Што замарање имаш ти како толкаво мало човече? Баш ме интересира, што е тоа што неможеш да го пребродиш само со седнување на некоја ливадка со сокче и блачко, а без марихуана. Жал ми е што вие бре деца незнаете да живеете ало!
Што ќе биде од вас утре? Ќе стварате здрави фамилии? Ќе бидете добри родители? Ќе има вашите деца на кого да се огледаат и потпрат кога ќе им треба? Чукнете си ги главите малку во тие досадни периоди кога морате "да избегате од светов" ... рескирајте една седенка на свесно размислување!
Друго ... преку глава ми е од луѓе што не признаваат дека се зависници затоа што тревата тоа не го може. А знаете што? И зависник од хероин ми го има кажано тоа. Факт е дека никој никогаш и ништо неможе да признае ... дека сте жива интелигенција во движење, затоа.
И уште нешто ... грл, немој толку да ја браниш тревата и да тврдиш дека само од неа може да се откаже човек. Знам на овој муабет и некој што се симнал од хероин, дури и без болници ... карактер што би рекол Свидн. Значи не е се` така како што вие сте замислиле, нали. Има и вакви и такви примери, само важно е сите што летате толку високо уште од пелени, да се симнете и да почнете да го живеете животот кој не е така лош онака општо на суво. Креативни сте, смислете и најдете начин ... можете ако сакате, да?