ice dmx напиша:имам читано дека е 7 пати поштетна од цигарот ,боље 2 џоинта на ден него кутија цигари![]()
koga mesas mara so tutun e stetno......zavisi od stilot na konzumiranje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ice dmx напиша:имам читано дека е 7 пати поштетна од цигарот ,боље 2 џоинта на ден него кутија цигари![]()
TWEETY*** напиша:Димот од марихуаната содржи седум пати повеќе катран и јагледор моноксид отколку димот од цигарата, односно три испушени џоинти се еднакви на една кутија цигари, објави во понеделникот месечникот на Францускиот институт за истражување на потрошувачите (INC).
sky_dog<no1> spored mene marihuanata ne e droga.. Ne ja smetam za droga zaradi toa sto ne e tolku stetna i ne predizvikuva zavisnost.. Vozrasta nema vrska.. Dal na 14 dal na 24 isto sranje e.. A ja sigurno ne sum pocnala da duvam radi toa da bidam "cool" nego pocnav zatoa sto naogav beganje od problemite vo nea.. Poveke ne e taka.. Ne sakam da begam od problemite.. Duvam zosto taka SAKAM.. Ponekogas na sekoj mu e potrebno da ISKULIRA.. Sekoj so svoeto
Ne ne.. Ja voopsto ne se praam teska raperka.. Ednostavno uzivam vo toa.. Nema potreba od ponatamosna diskusija Ok?
Кај ќе ти делува, ти си станала напреден корисник, елесде, мелесде...надежно наркоманче :pop:Inace isto ko tutun jebote niso ne deluva.. Ne e toa filmot.. Mesano so LSD.. Zakon
Ја мислам дека е уште подобро да се фрлиш од кровот на МРТВ, знаеш како ќе одлеташ, ептен ништо нема да чувствуваш. Како ќе те олабаи, со ништо нема да се замараш...Marihuanata e korisna i za uste nesto.. Odletuvas bukvalno i ne se zamaras so toa sto te kinelo do togas..
Сигурно е само занимација во слободно време. И сигурно не ти треба помош, ниту пак ќе ти треба. Ти само продолжи да уживаш во дејството што таа го има врз тебе. Мисли си и понатаму дека таа е единствен излез од проблемите во реалноста. И продолжи да се надеваш дека таа е корисна во поглед на креативноста. Далеку ќе стигнеш...Obicnata divata nekad e premnogu slaba i mora da se prska.. Inace isto ko tutun jebote niso ne deluva.. Ne e toa filmot.. Mesano so LSD.. Zakon
A inace ne mi treba pomos okolu marata.. Zatoa sto ne e toa zavisnost.. Samo zanimacija u slobodno vreme![]()