ice dmx напиша:имам читано дека е 7 пати поштетна од цигарот ,боље 2 џоинта на ден него кутија цигари![]()
koga mesas mara so tutun e stetno......zavisi od stilot na konzumiranje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ice dmx напиша:имам читано дека е 7 пати поштетна од цигарот ,боље 2 џоинта на ден него кутија цигари![]()
TWEETY*** напиша:Димот од марихуаната содржи седум пати повеќе катран и јагледор моноксид отколку димот од цигарата, односно три испушени џоинти се еднакви на една кутија цигари, објави во понеделникот месечникот на Францускиот институт за истражување на потрошувачите (INC).
sky_dog<no1> spored mene marihuanata ne e droga.. Ne ja smetam za droga zaradi toa sto ne e tolku stetna i ne predizvikuva zavisnost.. Vozrasta nema vrska.. Dal na 14 dal na 24 isto sranje e.. A ja sigurno ne sum pocnala da duvam radi toa da bidam "cool" nego pocnav zatoa sto naogav beganje od problemite vo nea.. Poveke ne e taka.. Ne sakam da begam od problemite.. Duvam zosto taka SAKAM.. Ponekogas na sekoj mu e potrebno da ISKULIRA.. Sekoj so svoeto
:nenene:Ne ne.. Ja voopsto ne se praam teska raperka.. Ednostavno uzivam vo toa.. Nema potreba od ponatamosna diskusija Ok?

Кај ќе ти делува, ти си станала напреден корисник, елесде, мелесде...надежно наркоманче :pop:Inace isto ko tutun jebote niso ne deluva.. Ne e toa filmot.. Mesano so LSD.. Zakon
Ја мислам дека е уште подобро да се фрлиш од кровот на МРТВ, знаеш како ќе одлеташ, ептен ништо нема да чувствуваш. Како ќе те олабаи, со ништо нема да се замараш...Marihuanata e korisna i za uste nesto.. Odletuvas bukvalno i ne se zamaras so toa sto te kinelo do togas..
Сигурно е само занимација во слободно време. И сигурно не ти треба помош, ниту пак ќе ти треба. Ти само продолжи да уживаш во дејството што таа го има врз тебе. Мисли си и понатаму дека таа е единствен излез од проблемите во реалноста. И продолжи да се надеваш дека таа е корисна во поглед на креативноста. Далеку ќе стигнеш...Obicnata divata nekad e premnogu slaba i mora da se prska.. Inace isto ko tutun jebote niso ne deluva.. Ne e toa filmot.. Mesano so LSD.. Zakon
A inace ne mi treba pomos okolu marata.. Zatoa sto ne e toa zavisnost.. Samo zanimacija u slobodno vreme![]()