Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Без е пофилм! *does happy dance* Ама поризично е...

боље е без кондом, сум имал сериозна врска во која сме користеле други средства за заштита(заштита од оние малите шо плачат) и тешко ми беше да се вратам после на маскирна...иначе се случува така да кинам по еден кондом од пакување и освен чувство на гордост во тој момент се чувствувам liberte, сензитивноста е многу многу поголема, штета што вториот степен е паника и еден трзај у празно
:)

А што ако ви се скине кондомот батки? Шо праиме? Мене ко за инат ми се кинеле често. Затоа и не ни покушавам ва ги користам, лажна сигурност само ќе ми дадат, а ако не сум сигурен во здравствената состојба на партнерката, тогаш не се ни обидувам да имам нешто со нејзе. И воопшто немора да значи дека ако носиш кондом сигурно и 100% си заштитен. Инаку постои и еден многу интересен факт кој никој од поборниците на кондомот не го објавил и прифатил, а тоа е дека порите на материјалот од кој се изработуваат кондомите се поголеми во пречник од големината на многу различни бактерии кои ги предизвикуваат полово преносливите болести меѓу кои и -сидата!Значи, кондомот е пермабилен изгледа за се друго осве за сперматозоидите. Затоа, само заради котрацепција според мене, не вреди да се откажам од едно прекрасно задоволство - секс без кондом.

Абе да кондом си е кондом... нормално, без кондом не бива. Али у сериозна врска, нема кондоми... Или у превод, поарен е сексот со жената, отколку да си фатиш швалерка....

e vaka ... definitivno bez kondom e poubavo!!!

Citav miljarda postovi so, bez ... bla bla bla ... ali ima edn vic i vika Isto e ama ne e isto i ide vaka!

Sto e isto a ne e isto?
Koga ke i go stavis na nekoja devojka u gz,
ona ima kur u gz i ti imas kur u gz!
Isto e ama ne e isto :)

E pa isto ti e i so kondomite ... samo mala preformulacija na tekstot

samo so devojka mi imam sex bez kondom i najubavo mi e chustvoto koa vlaga mnogu osechash toplo a koa iam sex na strana isto taka mislam super e ali ne e isto chustvoto

dajdo напиша:
samo so devojka mi imam sex bez kondom i najubavo mi e chustvoto koa vlaga mnogu osechash toplo a koa iam sex na strana isto taka mislam super e ali ne e isto chustvoto
А кога го ставаш со кондом не осеќаш топло и никакво чувство немаш?

Може, ако девојката не е запалена, навлажнета... Во спротивно, исто е чувството. Незнам за вас (пошто сигурно има некои „мажишта на кои не им е воопшто битно ова), ама мене ми е 100 пати поубаво и повеќе можам да се опуштам со кондом. Ич не практикувам без!

Значи, штом повеќе се опуштам така, нормално не мислејќи на (скраја да е) бременост, болест, кога ќе завршам... Тогаш сигурно ми е поубаво.

И уште нешто, иако користам кондом, секогаш
bitchslap.gif
надвор... (не баш како на смајливо, ама интересно беше :pos:)
Што е сигурно, сигурно е. :icon_lol:

Acid напиша:
А кога го ставаш со кондом не осеќаш топло и никакво чувство немаш?
. :icon_lol:
abe isto e ama nekako pishe osecham potoplo ili samo tripam moze e nekoj mind trick koj znae ama ipak da upravo si posigurno e ali bez kondom mi e mene mnogu po finilg :hump:

dajdo напиша:
abe isto e ama nekako pishe osecham potoplo ili samo tripam moze e nekoj mind trick koj znae ama ipak da upravo si posigurno e ali bez kondom mi e mene mnogu po finilg :hump:
Ќе те видиме кој филинг ќе ти биде кога ќе ти рече: „Дајдо хани, ви хев а бејби“! :je:

Acid напиша:
Ќе те видиме кој филинг ќе ти биде кога ќе ти рече: „Дајдо хани, ви хев а бејби“! :je:
ejjjjjjjj pupupu nedaj boze ej :pop: :pop: ne mi treba takvo nesho u narednive 8 godini nemoj ziti se :pos: :pos:

dajdo напиша:
ejjjjjjjj pupupu nedaj boze ej :pop: :pop: ne mi treba takvo nesho u narednive 8 godini nemoj ziti se :pos: :pos:
Ама тоа ти викам бе друже... Од кај си толку сигурен дека неам да свршиш во неа или дека нема да ти забега некое мало пријателче иако не си свршил... Сигурно ти се „лигави“ за време на секс, а во таа течност има сперматозоиди. Можеш гадно да се заебеш, така да - размисли малку со горната глава за промена. :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom