Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
BabyGirl^^^ напиша:
znaci po slatko e bez kondom toa go zaklucivme
нема врска! Филигот е речиси ист! Дури со кондом подобро и лизга! :star:

Virus напиша:

naj mnogu sest pati si imal seks do sea se kladam pa neznaes da razlikuvas seks so i bez kondom

Virus напиша:
me iznasmea so postov:)
sea moze slobodno da te prasam:si imal ti nekogas seks?????????:bip:

FrAnKEInsTEiN напиша:
Kolku si greska bratce ali aj nema veze!!!!
Секој има право на свое мислење!
BabyGirl^^^ напиша:
naj mnogu sest pati si imal seks do sea se kladam pa neznaes da razlikuvas seks so i bez kondom
Искрено еднаш без кондом али не ми се допадна, а и не ми беше баш сеедно дали може да станам татко! А останатите пати обавезно со кондом зашо тогаш со задоволство се сексаш а и посигурен си во себе дека нема да ти дојде утре девојката и да ти рече знаеш што имам новост за тебе! Ќе станеш татко! :nesvest: затоа ми е мене по-’’лагано“ со кондом!!!

So kondom e podobro zasto psihicki si poopusten, a za fizickiot filing, sekako deka e podobro bez. Ama aj, ke ima vreme i koga bez kondom ke bides opusten. :D

Zavisi kako gledas na rabotite,ko so bi rekla babami(bog neka i dusa prosti) 5 minuti slatko,cel zivot tatko.Ja posteno praktikuem kondom za vreme vrska,a ako bi bil brak moze i na golo.Taka da nije sve jedno.A i ako se raboti za muvanje ova ona... se znae kondom,neka idat u kurac 30-40 denari za kondom,ali znaes deka pshiholoski si rastereten.

Mene mi e podobro so kondom... ebate... a uste mi e podobro ic da ne soblakam bokserici... a ako moze i zenskata da ne se soblaka... najdobro...

Ако во обзир не се земе сигурноста при сексот, без кондом е 100000 пати подобро, бидејки има директен контакт меѓу давата полови органа. Ама ако се разглеува сигурноста при секс е тогаш неопходно е користење на кондом, барем во оние авантури и кратки врски.

asterix_m напиша:
Ако во обзир не се земе сигурноста при сексот, без кондом е 100000 пати подобро, бидејки има директен контакт меѓу давата полови органа. Ама ако се разглеува сигурноста при секс е тогаш неопходно е користење на кондом, барем во оние авантури и кратки врски.
Затоа обавезно да си ставаш кондом кога ја сексаш Десанка:kez:

Се разбира дека "filingot" не е ист со кондом како и без кондом али сепак јас во повекето случаи го одбирам она првото , "релаксација (психичка) и задоволство" !!! :mist:

Seks so i bez kondom

Tipicna maska izreka deka seksot BEZ kondom e podobar, poveke uzivanje, neznam ti sto uste ne, megutoa ja bi dodala deka seksot SO kondom e sepak posiguren. Sto mislite vie, SO ili BEZ kondom?

BABY_17 напиша:
Tipicna maska izreka deka seksot BEZ kondom e podobar, poveke uzivanje, neznam ti sto uste ne, megutoa ja bi dodala deka seksot SO kondom e sepak posiguren. Sto mislite vie, SO ili BEZ kondom?
типична машка изрека дека сексот без кондом е подобар, повеќе уживање... ТОЧНО! а дека е посигурен, и ние тоа го викаме.
ај вака, поедноставно... пробај да јадеш банана, а да не ја излупиш, или пак, стави гас маска и мирисни некое цвекенце...
да не мешаш некои работи значи: ФАКТ Е ДЕКА Е НЕСПОРЕДЛИВО ПОУБАВО БЕЗ отколку СО КОНДОМ!
и да ти одговорам на прашањето: БЕЗ!

bez kondom fala bogu e poslatko , so kondom e isto kako da lizes seker preku staklo hahahaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom