ViRuS
ПрОвОкАтОр
- Член од
- 20 август 2005
- Мислења
- 2.048
- Поени од реакции
- 21
нема врска! Филигот е речиси ист! Дури со кондом подобро и лизга! :star:BabyGirl^^^ напиша:znaci po slatko e bez kondom toa go zaklucivme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема врска! Филигот е речиси ист! Дури со кондом подобро и лизга! :star:BabyGirl^^^ напиша:znaci po slatko e bez kondom toa go zaklucivme
Virus напиша:нема врска! Филигот е речиси ист! Дури со кондом подобро и лизга! :star:
me iznasmea so postovVirus напиша:нема врска! Филигот е речиси ист! Дури со кондом подобро и лизга! :star:
Секој има право на свое мислење!FrAnKEInsTEiN напиша:Kolku si greska bratce ali aj nema veze!!!!
Искрено еднаш без кондом али не ми се допадна, а и не ми беше баш сеедно дали може да станам татко! А останатите пати обавезно со кондом зашо тогаш со задоволство се сексаш а и посигурен си во себе дека нема да ти дојде утре девојката и да ти рече знаеш што имам новост за тебе! Ќе станеш татко! :nesvest: затоа ми е мене по-’’лагано“ со кондом!!!BabyGirl^^^ напиша:naj mnogu sest pati si imal seks do sea se kladam pa neznaes da razlikuvas seks so i bez kondom
Затоа обавезно да си ставаш кондом кога ја сексаш Десанка:kez:asterix_m напиша:Ако во обзир не се земе сигурноста при сексот, без кондом е 100000 пати подобро, бидејки има директен контакт меѓу давата полови органа. Ама ако се разглеува сигурноста при секс е тогаш неопходно е користење на кондом, барем во оние авантури и кратки врски.
типична машка изрека дека сексот без кондом е подобар, повеќе уживање... ТОЧНО! а дека е посигурен, и ние тоа го викаме.BABY_17 напиша:Tipicna maska izreka deka seksot BEZ kondom e podobar, poveke uzivanje, neznam ti sto uste ne, megutoa ja bi dodala deka seksot SO kondom e sepak posiguren. Sto mislite vie, SO ili BEZ kondom?