Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Морам да ви раскажам една случка.
Пред неколку години седев во едно друштво со неколку другари кои донесоа некои „ачик” женски од некаде во едно скопско кафуле. Сите као нешо се сукаме по жениве, а тие демек не се лесни па све нешо финти праат, која попаметна ќе испадне...позната и веке видена сатира.
Одеднаш, кога и проработеа водките што ги испи таа вечер, едната од нив, ни5 ни 6, вика:
„Добро бе мужишта, јасно дека нешто сакате и што сакате. А колку сте вие заправо спремни за тоа што го сакате? Еден од вас нека извади кондом на маса, па макар и најзаникаде да е, ја одма идам со него да легнам!”
-...па види сеа што е поубаво, ич или со кондом?

So e sigurno-sigurno e.So nekoi onaka one night stand kondom i da ti e mirna glavata,so stalnite partneri moze i bez ako si siguren vo niv.A ne mi pravi nekoja posebna razlika so i bez kondom,a poslatko mi e bez.

BEZ...definitivno e poubavo...mrazam gumici...:icon_lol:

Абе без е боље, ко што е боље да се тушираш без чорапи, ама увек треба да си спремен. Ако имам поверење, дефинитивно без.

Jakov напиша:
I ja taka vikam, ali pa mnogu poveke mrzam doktori, sestri, plavi kartoncinja i guzvi po salteri......A denes vreminjava kakvi se...brrr

jas sum mazena taka da ne mu ja mislam....vie cuvajte se...se dodeka ne dojde vistinskata....toa e normalna rabota...i jas se cuvav so kondomcinja...no toa e edna od najdobrite raboti vo eden brak sex bez tie gumici...:icon_lol:

Allita напиша:
jas sum mazena taka da ne mu ja mislam....vie cuvajte se...se dodeka ne dojde vistinskata....toa e normalna rabota...i jas se cuvav so kondomcinja...no toa e edna od najdobrite raboti vo eden brak sex bez tie gumici...:icon_lol:

Ne edna od najdobrite...NAJDOBRA rabota u brakot

Allita напиша:
Toa e najdobra rabota i pred brak i tuka e zaebancijata. Em ubavo em mora da se pazis. Em te vlece em ti vika pazi seeeee... :(

Jakov напиша:
Toa e najdobra rabota i pred brak i tuka e zaebancijata. Em ubavo em mora da se pazis. Em te vlece em ti vika pazi seeeee... :(

:pos: e da....

bez definitivno ali i ja ednas imav situacija kade sto "ja prativ po burek"
posto nemavme zastita posle se kaev ali i ona svati pa sledniot pat bevme "naoruzani" i spremni za momentot. ali ipak bez

Bez e poubavo vo sekoj slucaj ama pa mnogu e rizicno.Zatoa ke si zemes Ultra thin kondomi i tuka e negde cuvstvoto

Ако сте камен пијани ко ја у моментов,најубао со кондом!!Да ви кажам најискрено не сум пробал без него!Пусти страв шо да праам!

Jakov напиша:
I ja taka vikam, ali pa mnogu poveke mrzam doktori, sestri, plavi kartoncinja i guzvi po salteri......A denes vreminjava kakvi se...brrr
Јаков, ја заслужи првата репутација од мене! :wink:

Одлично кажано.

Мотокултиваторче напиша:
Ако сте камен пијани ко ја у моментов,најубао со кондом!!Да ви кажам најискрено не сум пробал без него!Пусти страв шо да праам!

abe koa si kamen pijan tesko se diga :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom