Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Dolphin напиша:
Ќе те замолам да не употребуваш ваков речник на форумов, девојче. Иако тука дозволуваме да ги испукате насобраните фрустрации, не е дозволено тоа да го правите толку вулгарно.

Постов нема да ти го избришам за да биде пример за сите како не треба.

Ова да ти е последно!!!!
jas se izvinuvam za moeto nekorektno odnesuvanje,i ne soodveten recnik.voopste ne stanuva zbor za frustracii,tuku za obicen ulicen sleng,nema da se povtori:)

Мери, мери, мери џејн, има толку многу поубави(ј) сленго(ви)ј!
Т'ибам е еден до нив! И сеа, без, а? И ја без!
Ама без
безбели
бели се праТ!

срамотилаци

Никаква врска со темата, опомена број два. Жолт картон! Зис, не претерувај.
Сега, назад на темата! Гарфилд

RebelGirl напиша:
Без,не користам.
Претпоставувам дека си со стален партнер, или пак уживаш да играш руски рулет.

А доколку си бунтовна како никот, има и други начини за демонстрирање бунтовност.

заеби куртон, врзи една ќеса, пофилинг е.. или црево од јагне..

se znae bez prezervativ e mnogu poubavo custvoto neli

Definitivno e poubavo bez kondom, no sepak sekogas koristam. Nikogas ne mozes da bides siguren vo partnerot. Od kade znam so koja bil pred da se vidime??? A i vo posledno vreme se pocesto slusam za razni vidovi infekcii koi na pocetok izgledaat bezopasni, no sepak na krajot mozat da bidat so trajni posledici. Pred nekoj den slusav na televizija deka spored statistikata sekoja vtora zena vo Makedonija e zarazena od HPV- virusot i iskreno se isplasiv malku i nema sansi bez kondom vo idnina.

Мистичен напиша:
Претпоставувам дека си со стален партнер, или пак уживаш да играш руски рулет.

А доколку си бунтовна како никот, има и други начини за демонстрирање бунтовност.

Да добро претпоставуваш,инаку причини има многу,но ова не е една од нив,не бунтувам само уживам

ееее...коа фатиф кламидија..па коа ми бутаа онакво у полов ... патешествие

Што, брис ти земаа. Ужас, мене ми дадоа такво стапче сам да си го сторам тоа, брисот. Ужас, се поради некористење кондоми, а ми беше страв да не сум закачил нешто. среќа немав ништо. Колку боли таа проверка ако си хипохондрик, а бев и помалку сум.
Сепак, сеуште сакам без, ама со стални партнери. Или проверени чупијна.

:):):):) Се разбира. Морам да се пофалам. И тоа три работи.
1. не се плашам да се проверам
2. немам ништо
3. ебач сум :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom