Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
море се дига тешко се спушта коа сум поднапиен маратон ипол:wink:Dzver напиша:abe koa si kamen pijan tesko se diga![]()
![]()
CopyOfDeath напиша:море се дига тешко се спушта коа сум поднапиен маратон ипол:wink:
mr_wicket напиша:филм е без кондом, ама сигурно си е сигурно
А кога го ставаш со кондом не осеќаш топло и никакво чувство немаш?dajdo напиша:samo so devojka mi imam sex bez kondom i najubavo mi e chustvoto koa vlaga mnogu osechash toplo a koa iam sex na strana isto taka mislam super e ali ne e isto chustvoto
abe isto e ama nekako pishe osecham potoplo ili samo tripam moze e nekoj mind trick koj znae ama ipak da upravo si posigurno e ali bez kondom mi e mene mnogu po finilg :hump:Acid напиша:А кога го ставаш со кондом не осеќаш топло и никакво чувство немаш?
.![]()
Ќе те видиме кој филинг ќе ти биде кога ќе ти рече: „Дајдо хани, ви хев а бејби“! :je:dajdo напиша:abe isto e ama nekako pishe osecham potoplo ili samo tripam moze e nekoj mind trick koj znae ama ipak da upravo si posigurno e ali bez kondom mi e mene mnogu po finilg :hump:
ejjjjjjjj pupupu nedaj boze ej :pop: :pop: ne mi treba takvo nesho u narednive 8 godini nemoj ziti seAcid напиша:Ќе те видиме кој филинг ќе ти биде кога ќе ти рече: „Дајдо хани, ви хев а бејби“! :je:
Ама тоа ти викам бе друже... Од кај си толку сигурен дека неам да свршиш во неа или дека нема да ти забега некое мало пријателче иако не си свршил... Сигурно ти се „лигави“ за време на секс, а во таа течност има сперматозоиди. Можеш гадно да се заебеш, така да - размисли малку со горната глава за промена.dajdo напиша:ejjjjjjjj pupupu nedaj boze ej :pop: :pop: ne mi treba takvo nesho u narednive 8 godini nemoj ziti se![]()
![]()