Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
се нервирам коа ќе пријдам, и ќе видам лицемерие.. затоа некако изгубив муда.. абе да имав репутација, калигула до сеа ќе си го добиеше :) све си у право машко..

Иначе со задњата шо праев муабет тоа изглеаше вака
Се заглеавме нешо..ок цура..ја викам да дојде ...одвај некако тргна.. онака со показалецот ја викав.
Коа дојде и реков.. со овој прст можам да напраам да свршиш одма,замисли шо можам со цела рака.
Она само напраи "Пффффффффф" преврте очи и си се врати на место:)

Шо знам... мене ми е некако срам да и пријдам на девојка шо не ја знам... Никако не можам да се опуштам....

Caligula напиша:
Иначе со задњата шо праев муабет тоа изглеаше вака
Се заглеавме нешо..ок цура..ја викам да дојде ...одвај некако тргна.. онака со показалецот ја викав.
Коа дојде и реков.. со овој прст можам да напраам да свршиш одма,замисли шо можам со цела рака.

Сигурно мислела дека сакаш сеир да и фатиш, а ти сериозен. :pos:

Можеби не била расположена за свршување па ти, можеби и се лоши од тоа, те направила будала (во себе), или па не верувала дека го можеш тоа:icon_lol:

Мене нешо слабо ми иде со жениве, решив наредниве година две да не се пуштам на цура.

Инаку на мсн муабетам со моја добра другарка што искача у сектор и ја прашувам што поѓаволите бараш таму? и она ми вика а бре онака искачам со другарките, ми приоѓаат типци, фини комуникативни, и со тек на време им кажувам дека не сум за нив. А после ми се жали а бре Тони со никој не можам да остварам врска.

Ма сфе се тоа скопјанките кучки, и добар дел од провинцијалките се заразиле со истиот вирус.

Срам ми е да му пријдам на машко. Срамежлива сум многу.

najbolji nacin na zapoznavanje poslednive nekolku godini e preku i-net...barem jas sum zapoznala miljon luge;)

Tonchie напиша:
Инаку на мсн муабетам со моја добра другарка што искача у сектор и ја прашувам што поѓаволите бараш таму? и она ми вика а бре онака искачам со другарките, ми приоѓаат типци, фини комуникативни, и со тек на време им кажувам дека не сум за нив. А после ми се жали а бре Тони со никој не можам да остварам врска.
Токму така! Убаво викаат:Кој бира мастурбира.

ajde be ljuge.MUZIIIIIIIIIIIIIIIIII....sto e ova kakvo sramenje ili ova ona..???????????????
ama da vi kazam nesto,i ja se sramev...dodeka da mi tekne nesto: ZENITE GO SAKAT TOA!!!
ama tuka leze i zajakot zavisi kako ke i prijdes!!!!!tuka treba oset i naj vaznato da bides sam sebesi i da nemas strav od "korpi" deka toa e naj golemata kocnica u glaata i ako ja imas taa,zaebi ne ni prijdi,samo ke se razocaras.....
mozev da pisuvam sea prai taka i taka,ama toa zavisi od situacijata tuka treba da bides flexibilen i spontanen...
i ajde sea petok e nadvor na teren i NAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD.........:music3: :music3:

Garfield напиша:
Јас најчесто им велам: Добар ден, здраво, еј, мори, итн.

или..."од кај го купи каишот?" :pos: :pos: :pos: :pos:

Caligula напиша:
Кучка смрдена!:icon_mad: Шо не и' бапна бокс. Идиоткиња.
Добро, така си праиш инстант селекција и елиминираш све на шо не вреди прст да се арчи, или рака. Рака рече?:icon_eek:

Jас почнувам од "Извенете, колку е саат?" пример ако чекам бус или нешо и лека полека развиваме муабет со многу смеење и кога зборам ја гледам директно у очите, и за помалце од 30 мин. имам тел број. Гоу ми! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom