Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ме занима тепачиштава дали би мавнале одма бокс на шефот на работа со кој секој ден одат у тератана и му лижат гз за да ги унапреди или пак на некој набилдан дечко што е и повеќе од јасно дека ако сака може да ги претепа ко да се дечиња... Ако е некој геј не значи дека е ко оние од шпанските серии што се слабички, плачливи и само трачарат.

ке го отерам у 300 пички мајчини
пошо не сум педер

хах. .. не сум размислувал... ама пошо бурно реагирам.. ке јаде попара :\

jas sum PRETERANO protiv ova. Ne daj boze da mi se desi mene vakvo nesto, jas mislam nema nesto da napravam, ednostavno ke si se trgnam. No ako prodolzi se znae deka ke si go dobie hehe. A za lezbejki.....nemam nisto protiv haha

хахаха...ми се има пуштано лезбејка неколку пати и како реагирав :pos2: како можев инаку поштено и кажав девојко барај си ја среќата на друго место :toe: што да и кажам и нив не им е лесно

“ Марш у пииииип материна бре пиииип еден.Пиииип ти пиииип.Не сум обратен. Носи се у пииииип да ти пиииииииииииииииииип.....
Да не претерав?? Извинете. Немам ништо против хомосексуалци ама...пуштање,мене,не.

jas sum PRETERANO protiv ova. Ne daj boze da mi se desi mene vakvo nesto, jas mislam nema nesto da napravam, ednostavno ke si se trgnam. No ako prodolzi se znae deka ke si go dobie hehe. A za lezbejki.....nemam nisto protiv haha

И јас немам ништо против ако ми се пушти педер!

Фино лепо ќе си кажам дека не сакам да имам партнерка и готово. На игнор и барај си друга.

Prvo ke go ubijam od remetenje, a posle ke mu kazam da brka rabota zatoa sto ne sum takva izopacena sorta kako nego! A ako slucajno ne saka da otstapi...I'm gonna get my hands dirty :zlo:

Е сеа си даде автогол, ако ти се пушти педер ќе значи дека си му заличела на машко :pos:

Може ако ги пикнам цицкиве внатрешно.
Знаеш колкави се шансите да ми се пушти педер?Онолку колку што му се на погоре цитираниот да му се пушти лезбејка:retard

Lele, moram da napisham edna sluchka:
dechkoto e passive gay so nenormalni zenski maniri. Bil so nekoj negov blizok prijatel u diskoteka, doaga devojka i mu se pushta ustvari prashala: dali e slobodno do nego(neshto vo toj stil)! Tipov nanerviran vkraj i vika: nemoj ti mene pichka da mi se praish i da mi se pushtash zashto ne te biva, a i ja ne bi so tebe....si go gushka obozavatelot vo muabet: ona na mene choeche EJ!?!?
...koga veke pochnavte so vakvi pogreshni kontakti! :majmun4:

:pos: :pos: па прво ќе се заебавам малце...
а после ќе и кажам дека сум стрејт,али ако успее да ме убеди.....:raz:
:cheeky1: се зезам...во секој случај ќе речам "не сум заинтересирана"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom