Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Mi se ima sluceno, mu objasniv deka sum strejt prifati deckoto prodolzivme obicen muabet,se sprijatelivme i deckoto respect so ne sum se isponasal i postue so sum strejt i se uste sme prijateli a da ne spomenuvam koj prijatelki gi ima sto se najdoa vo nekolku navrati,ispadna deckoto raboti club department i vip pass vo poveketo clubovi

Зависи од личноста.:pipi:

...шала на страна и рака на срце, имам (строго) определена сексуална ориентација.

Pa vaka boks po mucka i udar vo stomak, potoa nekolku...milioni kloci, na kraj plukanje. Pred ova bi i objasnila deka jas sakam maski i da odjebi, a ako mi dosaduva se znae...gore navedenovo!:pos2:

Ми се нема случено такво нешто и недај Боже да ми се случи оти заради то ке треба в затвор да легнам.
Ми се :pov:од помислата.

Ми се нема случено такво нешто и недај Боже да ми се случи оти заради то ке треба в затвор да легнам.
Ми се :pov:од помислата.
Оти бе да ти се лоши? Мене ќе ми биде комплимент, пошто наводно жените имаат повисоки критериум во однос на физички изглед или атрактивност на друга жена.:tapp:
Инаку културно ќе ја одбијам персоната, а ако ми се пружа можност ке продискутирам за сите социјално-психолошки-културолошки проблеми со кои се соочувале и соочуваат хомосексуалците.

Искрено, појма немам, ми се нема случено... Кога ќе ми се случи ќе пишам како сум изреагирала :)

Или ќе го отерам у три лепе или со убаво ќе му кажам дека сум си стрејт, зависи од расположењето :)

Pa vaka boks po mucka i udar vo stomak, potoa nekolku...milioni kloci, na kraj plukanje. Pred ova bi i objasnila deka jas sakam maski i da odjebi, a ako mi dosaduva se znae...gore navedenovo!:pos2:

E*V*I*l~G*I*R*L напиша:

Е од вакви преку глава ми е,три шамари и дома млеко да пијат!Абе од кога толку јаки станале луѓево или се е само на зборови.

Не можете да коментирате за нешто додека не искусите...почекајте да имате некоја ваква прилика,па после пишете шо сте напраиле:)

Е од вакви преку глава ми е,три шамари и дома млеко да пијат!Абе од кога толку јаки станале луѓево или се е само на зборови.

Верувај само на зборови се.Него и девојкиве тепачишта станаа?Свака част:tapp:

Mene me interesira samo dali isto taka gi tepaat deckovcite koi im priogjaat i obratno.Mislam,principot e ist,samo shto da,malce e pocudno.A garant tepacishtava da im se desi neshto takvo kje se ukjutat i kje kidnat na 100km

Никако не би изреагирала...Едноставно ќе и кажам дека сакам машки.

Уопште нема да осетам гадење или желба да ја истепам особата за да докажам колку сум цврсто убедена во својата хетеросексуалност, него ќе ми биде и интерсно на некој начин и ќе ми поласка.
Нормално ќе и кажам дека женските не се my cup of tea,и ако е могуче би била пријател со таа особа.
А оние што најрадие физички би нападнале ако некој од истиот пол им се додворува, покажуваат колку не се сигурни во својата сексуална определба.

А ако има и машко со вас две? Hot, hot, hot!:umorno: :vozbud: :umorno:

Па што да и кажам на девојката :nenene::nenene::nenene: не сум заинтересирана за девојки и ќе си отидам, што подалеку од неа толку подобро :)

Ке му кажам дека сакам женски а ако не се тргне ке го отерам у пичку матер!

Уфф како добро би ми дошло еден флерт со некоја лезбејка :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom