Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
да не дај боже да ми се пушти :pos2:

али ако ми се пушти ке го носам у 300 и ке му шлапнам шамар и ке му кажам кај лета да се симне од облаците :pos2:

најкултурно ќе си кажам дека сум стрејт. Ми се има случено ова, и си искулирав онака, само ја најдов и ја пољубив девојка ми и се маркирав како зафатен стрејташ.

Подобро да не ми се пушти. Ќе морам да го земам две три клоци, една маја гери и малку газење. Ќе го удирам исклучиво со нога.

би си играл кур-ташак со него,цела вечер ќе го дупам (на муабет
icon7.gif
)

Хм...баш би било интересно хаха (се зезам) искрено не знам што би направила. Ваљда би и рекла дека не сум хомусексуалка, ама ако сака ке и најдам жртва хаха:pos2:

само најкултурно ќе му кажам дека,не сум заинтересиран.а клоци и такви работи не.Е, сега ако претера,може ќе падне викање,пцуење

Па, најверојатно ќе го испцујам, а ако досаѓа и ќотек ќе му мавнам.

prvo ke go izmamam ke go odnesam na osameno mesto i ke go zakolam ke go frlam vo nekoja dlaboka reka so dva tri kamenja okolu vratot

Баш изненадено и супер прилика која не ја пропуштам..баш би било интересно :smir::vozbud:

Па сигурна сум дека бесно ке изреагирам,не дај боже да има некој цврст предмет до мене бидејки во таква ситуација може и да изгубам контрола.А ако сум расположена нај благо може и да помине само со некоја пцовка или шамар а патем и совет да си најде соодветни на неа.

Najprvin ke se iznasmeam.
Posle ke se zaozbilam i ke i kazam deka sum strejt.I cista rabota.:icon_lol:
Dokolku ne e napadna i nekulturna,nema sansi da me iznervira i da me natera da se reagiram agresivno i bezobrazno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom