Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Многу ме занима тепачиштава дали би мавнале одма бокс на шефот на работа со кој секој ден одат у тератана и му лижат гз за да ги унапреди или пак на некој набилдан дечко што е и повеќе од јасно дека ако сака може да ги претепа ко да се дечиња... Ако е некој геј не значи дека е ко оние од шпанските серии што се слабички, плачливи и само трачарат.

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
ке го отерам у 300 пички мајчини
пошо не сум педер

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
хах. .. не сум размислувал... ама пошо бурно реагирам.. ке јаде попара :\

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
jas sum PRETERANO protiv ova. Ne daj boze da mi se desi mene vakvo nesto, jas mislam nema nesto da napravam, ednostavno ke si se trgnam. No ako prodolzi se znae deka ke si go dobie hehe. A za lezbejki.....nemam nisto protiv haha

Член од
15 февруари 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
хахаха...ми се има пуштано лезбејка неколку пати и како реагирав :pos2: како можев инаку поштено и кажав девојко барај си ја среќата на друго место :toe: што да и кажам и нив не им е лесно

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
“ Марш у пииииип материна бре пиииип еден.Пиииип ти пиииип.Не сум обратен. Носи се у пииииип да ти пиииииииииииииииииип.....
Да не претерав?? Извинете. Немам ништо против хомосексуалци ама...пуштање,мене,не.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
jas sum PRETERANO protiv ova. Ne daj boze da mi se desi mene vakvo nesto, jas mislam nema nesto da napravam, ednostavno ke si se trgnam. No ako prodolzi se znae deka ke si go dobie hehe. A za lezbejki.....nemam nisto protiv haha

И јас немам ништо против ако ми се пушти педер!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Фино лепо ќе си кажам дека не сакам да имам партнерка и готово. На игнор и барај си друга.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Prvo ke go ubijam od remetenje, a posle ke mu kazam da brka rabota zatoa sto ne sum takva izopacena sorta kako nego! A ako slucajno ne saka da otstapi...I'm gonna get my hands dirty :zlo:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Е сеа си даде автогол, ако ти се пушти педер ќе значи дека си му заличела на машко :pos:

Може ако ги пикнам цицкиве внатрешно.
Знаеш колкави се шансите да ми се пушти педер?Онолку колку што му се на погоре цитираниот да му се пушти лезбејка:retard

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Lele, moram da napisham edna sluchka:
dechkoto e passive gay so nenormalni zenski maniri. Bil so nekoj negov blizok prijatel u diskoteka, doaga devojka i mu se pushta ustvari prashala: dali e slobodno do nego(neshto vo toj stil)! Tipov nanerviran vkraj i vika: nemoj ti mene pichka da mi se praish i da mi se pushtash zashto ne te biva, a i ja ne bi so tebe....si go gushka obozavatelot vo muabet: ona na mene choeche EJ!?!?
...koga veke pochnavte so vakvi pogreshni kontakti! :majmun4:

E

elence*$

Гостин
:pos: :pos: па прво ќе се заебавам малце...
а после ќе и кажам дека сум стрејт,али ако успее да ме убеди.....:raz:
:cheeky1: се зезам...во секој случај ќе речам "не сум заинтересирана"

Kajgana Shop

На врв Bottom