Vartolu
makoto 誠 chu 忠義
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.380
- Поени од реакции
- 6.079
mozes da instaliras Brave browser i da slusas na youtube albumi bez reklami.Плус - се измачив овие 3-4 дена откако ја блокираа MOD Спотифај апликацијата. Т'ибам ја и Youtube и Deezer и курци и палци, везе нема ништо од тоа. Дури па се залетав премиум Youtube Music ќе плаќам! Среќа не платив. Денес се напнав максимално и за да не заглавам уште повеќе со непреслушани албуми, си уплатив Spotify Premium. И Господ го видов.![]()
Не е до рекламите, проблемот со youtube е што не можеш да ја минимизираш апликацијата и да си тече во позадина додека ти правиш нешто друго на телефонот. Или да го исклучиш телефонот целосно, да го ставиш во џеб, а музиката да си тече. Затоа Spotify е измислен.mozes da instaliras Brave browser i da slusas na youtube albumi bez reklami.
mozes so youtube na braveНе е до рекламите, проблемот со youtube е што не можеш да ја минимизираш апликацијата и да си тече во позадина додека ти правиш нешто друго на телефонот. Или да го исклучиш телефонот целосно, да го ставиш во џеб, а музиката да си тече. Затоа Spotify е измислен.