Ајде и од мене еден маратон.
17. Younger than Yesterday - The Byrds
Иако не беше сосема непријатно за слушање, многу голем минус за мене е да се нема некој свој идентитет и индивидуалност. Ниту една нумера не ми остави впечаток, а цело време буди чувство како да се стреми да биде нешто, а не наликува на истото. Како јас кога како мала ќе ги земев шминките и обетките со штипка на мајка ми и скришно пробував да постигнам некој ефект. 2,5/5
18. Trafalgar - The Bee Gees
Пријатен албум, не беше воопшто лош, што е најважно се движеше по одредена линија , си има компактност на една идеја и оригиналност, но не е нешто што често би вртела, освен една нумера:
It's just the way , можеби нај catchy во цел албум. Кога ја слушнав си помислив сигурно ради името што не е баш за име на албум не ја ставиле ко главна, а Trafalgar искрено ја заборавив.
3,5/5
19. Paul's Boutique - Beastie Boys
Очекував нешто многу попријатно за слушање, но далеку е од лошо.
Не е лошо, но не би слушала пак. Од мене
3/5.
20. Roni Size - New Forms
Е сега вакаа...
Вторниците ми се меѓу најнапорните, гледам пријатни бои на омот, си велам е, најдов што ќе ме опушти додека сум во превоз за дома...
Почит до луѓево што слушаат и сакаат, сигурно знаете како и што добро да извлечете од ваква музика. Јас не сум чоекот а на музика што ми предизвика болка кај слепоочниците не можам да ставам двојка.
1/5