КАЈГАНА ЖУРКА - 26-ти, местолокација: КАЈ ПЕРО!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Znaci se gledame vecer:)
A kje bide nekoj ljubezen da mi kaze od kolku saat kje pocnete da se sobirate tamu?
A da i kaj e toa "kaj pero"
Blagodaram odnapred:icon_lol:

од колку саат не знам, ама

Кај перо е кафана која што се наоѓа на улица орце николов, и гледа накај матично, накај ван гог кафичот. Од центар према карпош кога идеш тоа е последна кафана на орце николов во комплексот кафани, и се наоѓа лево на улицата, на ќош. Карши идадија. Ќе се снајдеш.

ThA-BiTcH напиша:
Znaci se gledame vecer:)
A kje bide nekoj ljubezen da mi kaze od kolku saat kje pocnete da se sobirate tamu?
A da i kaj e toa "kaj pero"
Blagodaram odnapred:icon_lol:

на првата страна се е обајснето.........сии ја.....:) :) :)

носам 4 копии од цедето со сликите, апарат, цеде со македонски шлагери (се откачува највише)...што друго?

земи 400 евра, овие планираат на твој рачун да иде фештата !!:)

(од неофицијални извори)

Dolphin напиша:
од колку саат не знам, ама

Кај перо е кафана која што се наоѓа на улица орце николов, и гледа накај матично, накај ван гог кафичот. Од центар према карпош кога идеш тоа е последна кафана на орце николов во комплексот кафани, и се наоѓа лево на улицата, на ќош. Карши идадија. Ќе се снајдеш.

Fala ti:wink:

Сите кои ќе бидете на собирот, најубаво знам дека ќе си поминете. Уживајте!

FortunE напиша:
Сите кои ќе бидете на собирот, најубаво знам дека ќе си поминете. Уживајте!

A tiii nema da dojdes?:(

eee okej.
Bas sakav da te zapoznaam, poso si edna od najaktivnite korisnici na forumov..:icon_lol:

форчн, али коа ќе доаѓаш со цвет во уста да дојдеш, да не кажеш која си а ние да погодиме. Ок?

ThA-BiTcH напиша:
eee okej.
Bas sakav da te zapoznaam, poso si edna od najaktivnite korisnici na forumov..:icon_lol:
Ќе ме запознаеш, можеби и пред роденденот:icon_lol: Само ти имај желба:wink: И јас сакам да запознам некои луѓе, па другиов месец ќе се потрудам да го реализирам тоа:icon_lol:

Изразувам длабоко жалење и искрено разочарување што срушко-охридски не ни се придружуваат вечерва. :(
Со потајна надеж дека сепак ќе налетам на бар некоја од вашите мили фаци вечерас,
до следна збиранка
Ацева од Комитетот

Aceva напиша:
Изразувам длабоко жалење и искрено разочарување што срушко-охридски не ни се придружуваат вечерва. :(
Со потајна надеж дека сепак ќе налетам на бар некоја од вашите мили фаци вечерас,
до следна збиранка
Ацева од Комитетот
:( :( :(
Ама вие ќе се загревате за големата журка, а мене (верувам и на другите) ми останува да си претпоставувам како си поминувате, колку ви е најубаво.
Друг пат ваков муабет Ацева, НЕ! Лошо ми влијаат на расположение вакви муабети од тебе.
Како и да е, пријатен помин и весела дружба:music3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom