Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ThA-BiTcH напиша:Znaci se gledame vecer
A kje bide nekoj ljubezen da mi kaze od kolku saat kje pocnete da se sobirate tamu?
A da i kaj e toa "kaj pero"
Blagodaram odnapred![]()
Dimitarc напиша:носам 4 копии од цедето со сликите, апарат, цеде со македонски шлагери (се откачува највише)...што друго?
Dolphin напиша:од колку саат не знам, ама
Кај перо е кафана која што се наоѓа на улица орце николов, и гледа накај матично, накај ван гог кафичот. Од центар према карпош кога идеш тоа е последна кафана на орце николов во комплексот кафани, и се наоѓа лево на улицата, на ќош. Карши идадија. Ќе се снајдеш.
FortunE напиша:Сите кои ќе бидете на собирот, најубаво знам дека ќе си поминете. Уживајте!
Во друга прилика, ветувам! За роденденот на Кајгана ќе биде тоа:music3:ThA-BiTcH напиша:A tiii nema da dojdes?![]()
Ќе ме запознаеш, можеби и пред роденденотThA-BiTcH напиша:eee okej.
Bas sakav da te zapoznaam, poso si edna od najaktivnite korisnici na forumov..![]()
Aceva напиша:Изразувам длабоко жалење и искрено разочарување што срушко-охридски не ни се придружуваат вечерва.
Со потајна надеж дека сепак ќе налетам на бар некоја од вашите мили фаци вечерас,
до следна збиранка
Ацева од Комитетот