Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ги играш сите,ништо не губиш.Само можеш да добиеш.Барем јас така разбрав и затоа типував се. :)

Иако звучи нелогично гледам така е, освен ако нема некои статистики пример колку од колку си погодил али веќе кога типуваш точен резултат сигурно ќе имаш грешки па не ти игра голема улога тоа. Поарно спроед мене да било да се типува само 1, X или 2-ка. Или пак евентуално да има повеќе типови (скоро сите) што ги има и по кладилнициве и да се собира број на погодени утакмици и посебни рангирања за обични типови, посебни за прво второ, на голови итн.

Абе типуваш една утакмица 3-0, ако заврши така 3 поени, ако заврши 4-1 на пр, 2 поени, ако заврши со победа на тимот на кој си типувал 1 поен... што има сложено у ова... пишете ги сите утакмици ако сакате повеќе бодови и чекајте среќата да ве послужи... или занаетот. :)

Абе типуваш една утакмица 3-0, ако заврши така 3 поени, ако заврши 4-1 на пр, 2 поени, ако заврши со победа на тимот на кој си типувал 1 поен... што има сложено у ова... пишете ги сите утакмици ако сакате повеќе бодови и чекајте среќата да ве послужи... или занаетот. :)

Епа тоа е глупо, поарно само обични типови и повеќе ќе се видело кој што знае и да пишува пример статистика погодил до сега 9/10 утакмици (90%) точност и според тоа да се прави табелата, вака на голови е повеќе среќа сепак .. ајде :)

Ќе се бројат поените од ова коло (викендов), или ова ќе биде пробно?

Пробно...

Во имињата на тимовите,буквите како " а " со " ' " врз нејзе ги дава како прашалници...

Епа тоа е глупо, поарно само обични типови и повеќе ќе се видело кој што знае и да пишува пример статистика погодил до сега 9/10 утакмици (90%) точност и според тоа да се прави табелата, вака на голови е повеќе среќа сепак .. ајде :)

Не е глупо затоа што ќе имаш шанса и точен резултат да погодиш, плус и вака ќе знаеш колку си фатил пр. 9/10. Ваков е сличен системот и за Predictor на Fantasy premier и за ЛШ само што тамо подруги се бодовите.

И јас пишав некои ..Останува да видиме колку ќе погодам на пробново ...

едно прашање немам прочитано убаво мора ли да се типува само точен резултат неможе конечен тип и како е оти како што гледам само има простор за точен резултат да се пише

Колку да се осигурам. Поени не се губат за промашен натпревар така??? Можеш комотно сите да ги истипуваш, а ако промашиш ништо не губиш???

Колку да се осигурам. Поени не се губат за промашен натпревар така??? Можеш комотно сите да ги истипуваш, а ако промашиш ништо не губиш???

Точно.

Иначе и јас типував. :)

Ќе се бројат поените од ова коло (викендов), или ова ќе биде пробно?
Да, одлучивме да не е пробно! Почнува од викендов! :)

Ништо не се губи за промашен тип, слободно типувајте :)

Дајте и Француско ставете !!
Прати некој француско освен тебе? :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom