Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Прати како не :) Па реално треба топ 5 лигите да ги има мислам,а Франвуското спаѓа у нив :)

Teстирав и јас.. Супер идеја, сигурен сум оти ќе биде интересно :)

Acid стави и Француско или се плашиш да не ја земам главната награда :pos2: А што беше гајба пиво :)

Acid стави и Француско или се плашиш да не ја земам главната награда :pos2: А што беше гајба пиво :)
Ако има барем уште 9 души заинтересирани за француско, ќе го ставам :)

ЈАВЕН ПОВИК:

Хитно се бараат 9 души да се потпишат со име и презиме за да се стави Француското првенство

God bless you :)

и ја сум за да се додаде француското првенство....има и таму да паѓаат страшни типувања....

ЈАВЕН ПОВИК:

Хитно се бараат 9 души да се потпишат со име и презиме за да се стави Француското првенство

God bless you :)
deka imas balagslov i jas se priklucvam na baraketo za francuskata liga i se razbira saint etiene(green)

И јас сум за Француска. Најдобар фудбал имаат. (ај сега плукајте дека не е така)

Што е до мене, може да има и француско првенство.

Може и Француско не е ништо послабо атрактивно од германско (во популарност не во квалитет) кај нас, а и Цитро лов да видиме дали ќе е прв как ошто се сили :smir:

Може и Француско не е ништо послабо атрактивно од германско (во популарност не во квалитет) кај нас, а и Цитро лов да видиме дали ќе е прв как ошто се сили :smir:

Уште 4-ца фалат ајде .. ја сум најбољи прогнозер жими мајка :) пола година пара не сум фатил :icon_lol:

Може Француско,само ме интересира зошто нема Македонско?Нема лошо да напраите ако има и Македонско...

хахаха, не заебаај, ако стават и македонско, џаро ќе биде најредовен член на форумов :) :) :) :)
може франција секако :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom