Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Супер идеа, едвај чекам да стартува типувањето :)

Браво.Интересно :)
Мислев да предоложам вакво нешто,само незнаев дали ке сакавте да се замарате со собирање резултати :)

Нема да ви бидат премногу натпревари за контролирање и бодување?
Иначе супер чим е така :)

Еми ако ништо друго 21 век сме каде компјутерите се направени да го олеснат животот на човекот......

Не ја разбирам логикава зошто да не ги типуваш сите кога ништо не губиш ако промашиш ? :)

Де бе де,одма за наградите се фативте . . . Играва е пред се за дружење и типувачките способности да ги видиме на секого,ако сакате награди играјте бинго или лото.Инаку добра е идејава. :)

Тестирано!

Само Ацид не ми одговори на прашањето, дали ќе направите да може да се формираат посебни лиги од членовиве, како што е на PremierLeague Fantasy на пр.

И уште едно прашање... резултативе можеш само еднаш да ги пишеш и се заклучуваат или можеш да ги менуваш се до почетокот на колото ? :)

Тестирано!

Само Ацид не ми одговори на прашањето, дали ќе направите да може да се формираат посебни лиги од членовиве, како што е на PremierLeague Fantasy на пр.

И уште едно прашање... резултативе можеш само еднаш да ги пишеш и се заклучуваат или можеш да ги менуваш се до почетокот на колото ? :)
Неможе да се формираат посебни лиги :)
Резултатите може да се менуваат се до почетокот на натпреварот.

Ај некој нека ми објасни шо е финтава.Можеш од секоја лига по еден или можеш сите да ги типуваш и така ништо не губиш бодови само добиваш.И како се игра секако.

Сигурно ништо не губиш? Зашто мислам да ги спукам сите па што.. :toe:

Иако звучи нелогично гледам така е, освен ако нема некои статистики пример колку од колку си погодил али веќе кога типуваш точен резултат сигурно ќе имаш грешки па не ти игра голема улога тоа. Поарно спроед мене да било да се типува само 1, X или 2-ка. Или пак евентуално да има повеќе типови (скоро сите) што ги има и по кладилнициве и да се собира број на погодени утакмици и посебни рангирања за обични типови, посебни за прво второ, на голови итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom