Кајгана Парламент

Ги повикувам сите што гласале еднаш за формирање на мојата партија, истото да го сторат на следниот линк!
Ми фалат уште само 3 гласа, додуша може и повеќе!
Ајде господа и дами, нема време за реклами! Фатете се за маусите и кликајте! Кликајте и само клијакте!

Ќе го замолам @jamey jasta да клине на овој линк овде, бидејќи на тој што клинат не се рачуна гласот :(
Исто така, чекам од @JB00F ,@Channar ,@Daedalus и од @Толстој по една поддршка за мојата независна кандидатура, на следниот линк!
Соработката во областа на националните интереси ќе биде загарантирана :) Вработувам све живо и диво од кај вас, само дајте да влезам во Парламентов на Република Кајгана! :D

Продавам гласови Ефтино многу ефтино. Во прашање се Фанголски гласачи и цената е по 1000 денари.
Доколку сакате оригинали цената е 1000 денари плус зејтинче плус сендвичи(сендвич со растителен кашкавал не се важи повторувам НЕ СЕ ВАЖИ).
Заинтерисирани нека ме контактират. Воедно барам партија која ќе ги задоволи моите интереси а тие се подолго време на фотељата на мојот заповедник.(Гласовите за мојот заповедник одат бесплатно ама сепак нели културно е да се даде по еден сендвич)

azur.png

Еве уште една ажурирана состојба. Апелот на @ultras1988 не остана нечуен, па го променивме и називот во табелата. Како што гледате, ние секогаш сме тука за нашите корисници.[DOUBLEPOST=1458604944][/DOUBLEPOST]Македонска Национална Патриотска Опција @ultras1988
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА КАЈГАНА @Нuкола
Партија за Шабанска Иднина @RickyLFC9
ВМРО - Кајганџиска @Erich Zann
ТХЦ - @jamey jasta
Демократска Партија на Кладилничарите - @Stefan-kobe
Сојуз на Прљави Металики @BilboBaggins
Партија на Несфатените - @Andrew

Уште еднаш да ве потсетам на изборите. Не заборавајте да го пингнете лидерот на вашата партија, без неговиот лајк и 100 други ви се џабе. :D

би се пријавила за во партијата на @Raziel ама високи критериуми поставил.

Мислам дека поправилно е "длабоко поставени".
Битно, да, нема место за вас во оваа наша партија. Ни за тебе, ни за Бастерд триангуларниот, ни за Џинџер паметната. Дај не се пикајте меѓу озбилни луѓе!

Сеа, да ги баталиме овие со функционален крвоток, ајде едно последно ура за да изненадиме на крај, да им влеземе јако, како што секогаш сте влегувале во гласачки кутии неколку минути пред да се затворат гласачките места. Ајде:

@joki , @Unholy, @Toneh , @Goddess of Chaos ,@Winston ,@burn84 ,@PSYtisfaction, @Picasso` , @marcus , @trilobite

Последно уредено:
@Идиот на Социјализмот процедурално! 5 гласа имам, не 2! Ццц, назад во основно за математика!

ps: кога ќе го добијам јас овој уште едниот што ми фали, ме буташ у парламентов или како правиме? :icon_mrgr:
pps: ма сам на себе си здосадив, не знам како не и на вас овде, досега ќе си се бутнев у парламентот само за да не досаѓам, ама вие си знаете :icon_mrgr:

Последно уредено:
Ја кандидирам @Blondi за пратеник од редовите на СДСК .
Таа како генерален секретар на партијата ќе поднесе барање за уште 5 други потенцијални пратеници вклучувајќи ме и мене.

Официјално поднесувам кандидатура за пратеник од партијата ВМРО Кајганџиска.

сега ќе не обвинат дека правиме копи пејст на коментарите по штапска наредба. Haters gonna hate!
Ало, не ме терајте да ги активирам другите профили сакам регуларно да влезам во парламентот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom