O
ob1
Гостин
Официјално, поднесувам кандидатура за пратеник, како член на ПШИ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глас тука и глас тука и добиваш поддршка од мене и @ТолстојСогласно Член 1, став 4 кој гласи:
и воедно мојата објава на кандидатурата за независен пратеник во парламентот под број #188 и воедно единствен независен пратеник, барам загарантирано место во парламентот како припадник на немнозинските заедници
Воедно барам од @JB00F , @Channar , @Daedalus , @jamey jasta , @BilboBaggins и @Идиот на Социјализмот да ми дадат повторно глас со што ќе можам да бидам независен пратеник или пак да ми се признаат освоените гласови и наместо за формирање партија, да ми се преиначат за во независен пратеник
Доколку погоре наведените или пак и некои други сакаат да ми дадат поддршка, ги замолувам да кликнат лајк на следниот линк.
Програмата останува иста!
Добиено од мене два гласа, ајде сега ти пуштај и повеќе ако можеш, цела партија нека ме поддржи, ќе коалицирам со тебе ако ти треба за мнозинство за Влада да правиш
Зависи дали е под седативи. Ако не е, тогаш не би се согласила со мене ни дека надвор моментално е темно, и ќе се извлечеш. Што е малце нефер тактика, нека си пресуди Разиел сам, нема потреба да наметнуваш контрашки ентитети.![]()
Седативи или не, знам дека еднаш ја слушнав како вели дека ти си бил во право за се.![]()
ОК, призна дека при полна свест си изговорила дека за се сум во право. Одлично. Е сега, тоа е во контрадикција со твоево трето. :/
Согласно Член 1, став 4 кој гласи:
и воедно мојата објава на кандидатурата за независен пратеник во парламентот под број #188 и воедно единствен независен пратеник, барам загарантирано место во парламентот како припадник на немнозинските заедници
Воедно барам од @JB00F , @Channar , @Daedalus , @jamey jasta , @BilboBaggins и @Идиот на Социјализмот да ми дадат повторно глас со што ќе можам да бидам независен пратеник или пак да ми се признаат освоените гласови и наместо за формирање партија, да ми се преиначат за во независен пратеник
Доколку погоре наведените или пак и некои други сакаат да ми дадат поддршка, ги замолувам да кликнат лајк на следниот линк.
Програмата останува иста!
@Идиот на Социјализмот соберени 15 гласови, a чинам има уште едно место непополнето.
Па, официјализирај ни ја партијата и со среќа на сите.
Партија на Несфатените
Па да си барам де, демократско право!Уште парламентот не го формиравме веќе барања имате.![]()
Па да си барам де, демократско право!
Аааа, диктатурата на дело! Каде е демократијата!? КАДЕ?!
Барам поништување на сите процедури и одново започнување на формирање на партии, нов изборен модел, по нова формула! Се` ново! И да, мониторинг од странски преставници бидејќи се врши притисок врз слободоумните и независни (идни) пратеници!![]()
Ќе ми се признаат освоените гласови за партијата односно да ми се преиначат од партија во независен кандидат или треба да се мачам? Нема смисла мајката, умрев овде уште пред да влезам у парламентовПрегледај го приврзокот 141996
Пак ќе повторам, дури и да имате 5 гласови, вашата кандидатура мора да ја потврди лидерот на партијата со лајк. Во случајов Рики за двајцата.
Грешките се корегирани, доколку има уште нешто за корекција пингајте ме.
Со среќа.![]()
Ќе поднесам форумска иницијатива за донесување на таков Закон!!! Евентуално референдум ќе барам да се организира!!![DOUBLEPOST=1458599015][/DOUBLEPOST]
Нема таков закон. Треба да го пишеш, предложиш па да го изгласате.![]()