Кајгана Парламент

Согласно Член 1, став 4 кој гласи:
и воедно мојата објава на кандидатурата за независен пратеник во парламентот под број #188 и воедно единствен независен пратеник, барам загарантирано место во парламентот како припадник на немнозинските заедници :)
Воедно барам од @JB00F , @Channar , @Daedalus , @jamey jasta , @BilboBaggins и @Идиот на Социјализмот да ми дадат повторно глас со што ќе можам да бидам независен пратеник или пак да ми се признаат освоените гласови и наместо за формирање партија, да ми се преиначат за во независен пратеник :D
Доколку погоре наведените или пак и некои други сакаат да ми дадат поддршка, ги замолувам да кликнат лајк на следниот линк.

Програмата останува иста!
Глас тука и глас тука и добиваш поддршка од мене и @Толстој :D

Ајде една малце посериозна работа. Јест да е ова играчница и тако даље али имам една идеа.
Како лидер на партијата ТХЦ и член на форумот предлагам да имаме кајгана собиранка на 11 мај во Градски Парк во скопје, на Боб Марли деј. Или ако не успееме во тоа, барем претставници од парламентот да имаме на тој евент.
Ова е сериозен предлог(најсериозен), се надевам дека и ќе се деси сериозна иницијатива понатаму, пошто секако ќе има многу кајганџии, раштркани низ цел парк, зашто да не напраиме голем кајганџиски круг на тој ден!? :D

Бурно ја пратиме ситуацијата и гласањето.Најрпво имаме замерки,првата замерка е на изборниот модел, не треба да се гласа за личност, туку за листа.Така секоја партија треба да достави своја листа, па потоа преку анкета да се гласа.Втора замерка е што нашата партија се ословува со кратеницата НАЦИ, што е кратеница за нацисти, и националсоциалисти, а ние сме националисти.Црната кампања врз нашата партија продолжува:D.Нашата кратеница е МНПО, и тоа треба да се почитува.
Ја следиме активноста на другите партии, кои лижат газови, и се нудат во коалиции, среќни сме што приметија дека МНПО нема да се вклучи во вакви коалиции, бидејќи за разлика од нив каде што интересите им се на прво место, нас на прво место ние Татковината и нацијата.
Првата кандидатура од нашата партија не е случајно од @Незапирливи 1903/87 . Тоа доста јасно ги опишува нашите идни претеници и членови.Ние сме Незапирливи, и никој неможе да не сопре, нашата цел за спас на татковината, сeкогаш ќе биде наша водилка, како прави патриоти и десничари.Ние не се предаваме, и незапирливо ќе одиме кон нашата цел за спас на нашата татковина,и ниту една сила на овој свет, ќе неможе да не запре кога се работи за Македонија.
Мотото во оваа изборна кампања ние, НЕЗАПИРЛИВИ, ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА.
Прес центар на Македонска Национална Патриотска Опција
датум 21.03.2016

Зависи дали е под седативи. Ако не е, тогаш не би се согласила со мене ни дека надвор моментално е темно, и ќе се извлечеш. Што е малце нефер тактика, нека си пресуди Разиел сам, нема потреба да наметнуваш контрашки ентитети. :cenzura:

Седативи или не, знам дека еднаш ја слушнав како вели дека ти си бил во право за се. :D

Прво, pain killers не е исто што и седативи. Ама толку вие од ВМРО имате слух за човечките маки.
Второ, би се пријавила за во партијата на @Raziel ама високи критериуми поставил.
И трето, @ЏинЏер e паметна. Ете, се согласив пак. На трезно.

Прво, pain killers не е исто што и седативи. Ама толку вие од ВМРО имате слух за човечките маки.
Второ, би се пријавила за во партијата на @Raziel ама високи критериуми поставил.
И трето, @ЏинЏер e паметна. Ете, се согласив пак. На трезно.
ОК, призна дека при полна свест си изговорила дека за се сум во право. Одлично. Е сега, тоа е во контрадикција со твоево трето. :/

Дојди во ВМРО, исто како во партијата од Разиел да си се зачленила. Неговата е ВМРО огорчена.

Навали народе во Партијата за екологија
Првите 100 кои ќе се зачленат им е гарантирано вработување во ЈП Градски паркинг во стечај

Согласно Член 1, став 4 кој гласи:
и воедно мојата објава на кандидатурата за независен пратеник во парламентот под број #188 и воедно единствен независен пратеник, барам загарантирано место во парламентот како припадник на немнозинските заедници :)
Воедно барам од @JB00F , @Channar , @Daedalus , @jamey jasta , @BilboBaggins и @Идиот на Социјализмот да ми дадат повторно глас со што ќе можам да бидам независен пратеник или пак да ми се признаат освоените гласови и наместо за формирање партија, да ми се преиначат за во независен пратеник :D
Доколку погоре наведените или пак и некои други сакаат да ми дадат поддршка, ги замолувам да кликнат лајк на следниот линк.

Програмата останува иста!

Уште парламентот не го формиравме веќе барања имате. :D[DOUBLEPOST=1458598601][/DOUBLEPOST]
@Идиот на Социјализмот соберени 15 гласови, a чинам има уште едно место непополнето.
Па, официјализирај ни ја партијата и со среќа на сите. :D

Партија на Несфатените

Официјализираме и финализираме. :D

Уште парламентот не го формиравме веќе барања имате. :D
Па да си барам де, демократско право!
Аааа, диктатурата на дело! Каде е демократијата!? КАДЕ?!
Барам поништување на сите процедури и одново започнување на формирање на партии, нов изборен модел, по нова формула! Се` ново! И да, мониторинг од странски преставници бидејќи се врши притисок врз слободоумните и независни (идни) пратеници! :D

ping.png

Пак ќе повторам, дури и да имате 5 гласови, вашата кандидатура мора да ја потврди лидерот на партијата со лајк. Во случајов Рики за двајцата.
Грешките се корегирани, доколку има уште нешто за корекција пингајте ме.
Со среќа. :D[DOUBLEPOST=1458599015][/DOUBLEPOST]
Па да си барам де, демократско право!
Аааа, диктатурата на дело! Каде е демократијата!? КАДЕ?!
Барам поништување на сите процедури и одново започнување на формирање на партии, нов изборен модел, по нова формула! Се` ново! И да, мониторинг од странски преставници бидејќи се врши притисок врз слободоумните и независни (идни) пратеници! :D

Нема таков закон. Треба да го пишеш, предложиш па да го изгласате. Ајде гледам погоре 2 веќе ти понудиле :D

Прегледај го приврзокот 141996

Пак ќе повторам, дури и да имате 5 гласови, вашата кандидатура мора да ја потврди лидерот на партијата со лајк. Во случајов Рики за двајцата.
Грешките се корегирани, доколку има уште нешто за корекција пингајте ме.
Со среќа. :D
Ќе ми се признаат освоените гласови за партијата односно да ми се преиначат од партија во независен кандидат или треба да се мачам? Нема смисла мајката, умрев овде уште пред да влезам у парламентов :D

[DOUBLEPOST=1458599015][/DOUBLEPOST]

Нема таков закон. Треба да го пишеш, предложиш па да го изгласате. :D
Ќе поднесам форумска иницијатива за донесување на таков Закон!!! Евентуално референдум ќе барам да се организира!!! :pos:

(смеј те ми се, ама јас утре „политички партии и интересовни групи“ полагам влезен колоквиум, ова горе-доле ми помогна, жими сВе):icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom