Кајгана Парламент

Dali vo programata na kladilnicarite ke bide vnesen zakon za ukinuvajne na danokot? za drugar prasuvam.

Цел парламент ќе го пополниме со наши луѓе. Way to go guys!

[DOUBLEPOST=1458591315][/DOUBLEPOST]
Партија на Не-Толку-Глупите. ПНТГ.
Не-Толку-Глуп- Сојуз. НТГС.

Има тука многу опции. Треба и кратенката да звучи кул. Ама од мене толку помош. Понатаму вие редете си ја. Има потенцијал таква партија. Повеќе од мојава, очигледно. :(

Не-толку-глупа е веќе застарено.
Од минатата недела сум официјално глупа. И @Miss Paranoia може да потврди. :D

Не-толку-глупа е веќе застарено.
Од минатата недела сум официјално глупа. И @Miss Paranoia може да потврди. :D
Може да ја потврди квалификацијата или квалитетот на квалификацијата? :confused:

Веројатно двете. :X3:
Зависи дали е под седативи. Ако не е, тогаш не би се согласила со мене ни дека надвор моментално е темно, и ќе се извлечеш. Што е малце нефер тактика, нека си пресуди Разиел сам, нема потреба да наметнуваш контрашки ентитети. :cenzura:
Дали ке бидеш пратеник Бастер? : )
Не бе Мафо. Си стојам јас на зборот, ако те кандидираат за министер, ќе гласам за СДС. Не личи пратеник од ВМРО на Кајгана да гласа за СДС.

Зависи дали е под седативи. Ако не е, тогаш не би се согласила со мене ни дека надвор моментално е темно, и ќе се извлечеш. Што е малце нефер тактика, нека си пресуди Разиел сам, нема потреба да наметнуваш контрашки ентитети. :cenzura:

Седативи или не, знам дека еднаш ја слушнав како вели дека ти си бил во право за се. :D

Согласно Член 1, став 4 кој гласи:
За да добиете место во парламентот треба да добиете 5 лајкови. Доколку постојат повеќе од 36 кандидати со повеќе од 5 лајкови предност ќе имаат оние кои имаат најмногу.
Доколку е нерешено помеѓу неколку членови со 5 гласови ќе се се изврши прегласување.
и воедно мојата објава на кандидатурата за независен пратеник во парламентот под број #188 и воедно единствен независен пратеник, барам загарантирано место во парламентот како припадник на немнозинските заедници :)
Воедно барам од @JB00F , @Channar , @Daedalus , @jamey jasta , @BilboBaggins и @Идиот на Социјализмот да ми дадат повторно глас со што ќе можам да бидам независен пратеник или пак да ми се признаат освоените гласови и наместо за формирање партија, да ми се преиначат за во независен пратеник :D
Доколку погоре наведените или пак и некои други сакаат да ми дадат поддршка, ги замолувам да кликнат лајк на следниот линк.

Програмата останува иста!

У реду е Ивон Величковски :D
Јок, Тодор Петров :pos: Не се сеќаваш дете, во првиот состав Петров беше тој независен пратеник што по стотина амандмани даваше :) (секако и јас не се сеќавам, у план на производство сум бил тогаш, а можеби и не :icon_mrgr:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom