Толстој
екс Бомбастичен
ДИСКРИМИНАЦИЈА!
Три лајка имам на мислењето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Партија на Не-Толку-Глупите. ПНТГ.
Не-Толку-Глуп- Сојуз. НТГС.
Има тука многу опции. Треба и кратенката да звучи кул. Ама од мене толку помош. Понатаму вие редете си ја. Има потенцијал таква партија. Повеќе од мојава, очигледно.![]()
Може да ја потврди квалификацијата или квалитетот на квалификацијата?Не-толку-глупа е веќе застарено.
Од минатата недела сум официјално глупа. И @Miss Paranoia може да потврди.![]()
Веројатно двете.Може да ја потврди квалификацијата или квалитетот на квалификацијата?![]()
Дали ке бидеш пратеник Бастер? : )Може да ја потврди квалификацијата или квалитетот на квалификацијата?![]()
Зависи дали е под седативи. Ако не е, тогаш не би се согласила со мене ни дека надвор моментално е темно, и ќе се извлечеш. Што е малце нефер тактика, нека си пресуди Разиел сам, нема потреба да наметнуваш контрашки ентитети.Веројатно двете.![]()
Не бе Мафо. Си стојам јас на зборот, ако те кандидираат за министер, ќе гласам за СДС. Не личи пратеник од ВМРО на Кајгана да гласа за СДС.Дали ке бидеш пратеник Бастер? : )
Зависи дали е под седативи. Ако не е, тогаш не би се согласила со мене ни дека надвор моментално е темно, и ќе се извлечеш. Што е малце нефер тактика, нека си пресуди Разиел сам, нема потреба да наметнуваш контрашки ентитети.![]()
и воедно мојата објава на кандидатурата за независен пратеник во парламентот под број #188 и воедно единствен независен пратеник, барам загарантирано место во парламентот како припадник на немнозинските заеднициЗа да добиете место во парламентот треба да добиете 5 лајкови. Доколку постојат повеќе од 36 кандидати со повеќе од 5 лајкови предност ќе имаат оние кои имаат најмногу.
Доколку е нерешено помеѓу неколку членови со 5 гласови ќе се се изврши прегласување.
Јок, Тодор ПетровУ реду е Ивон Величковски![]()