(Кајгана избира) Најдобри ситкоми на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Malcolm in the Middle - една од подобрите комедии што ги имам гледано.
Will & Grace

1. Malcolm
2. Ги немам гледано

1. Mr Bean

Штета што една од овие две ќе испаднат уште одма. Малколм ја немам гледано цела, тие сезони што ги даваа на Fox ги снимав и ги гледав. Не знам зошто никогаш не ми дојде да ги симнам другите. Волтер во серијава ми беше многу антипатичен лик, ми беше некако многу изфорсиран неговиот хумор. Кога ми викаа сите за Breaкing Bad си викав што виделе во таа серија кога глуми овој лик. На крај искочи најдобра серија што сум ја гледал.
Кога ја правев листата воопшто не ни помислив за Бин, а баш во последно време го гледам, го даваат на Fox Movies измеѓу филмови. Го давам гласот за него само заради Rowan Atkinson. Легендата може и од најпростите работи да направи да те насмее.

Mr. Bean
Fraiser

Malcolm in the Middle

Имам намера да не гласам за ниедна серија со laugh track, освен можеби "That 70s Show". Сите други ми се о-д-в-р-а-т-н-и.

Mr. Bean не спаѓа во овие. Таа серија е легендарна.

1. Без никаква дилема Mr.Bean. Нема ни што многу да објаснувам. Ликот е легендарен, сите сме растеле со него. Роуан Аткинсон еден од најталентираните комичари евер.

2. Тука се мислев... Ги немам гледано цели двете серии, само рендом епизоди. Нека биде Will & Grace. Некако ми е останата во подобро сеќавање.

Malcolm in the Middle

Fraiser

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom