(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Феминизмот и машко-женските односи се една од централните теми во серијата, just saying. Феминистка без изгледана Mad Men исто ко подрум без ајвар.

Секој има право на вкус, мое право е да ги судам тие со лош вкус :D Sorry not sorry.

Контам и се согласувам со тоа, но кај некои од нас тука очигледно надвладејува психологијата на sore loser, sorry not sorry. ;)

Оф топик

@Спојлер ти напиша дека Шерлок била досадна серија и заради тоа не си ја догледал. Инстант бан :D Досега таков коментар не сум сретнал за Шерлок, се освен досадна е, контра цел свет ти е тоа мислење :)

Иначе и јас не знам како Монк успеал да влезе меѓу 64 најдобри серии, па му се погоди и противник што повеќето ја немаме гледано и тепа, Монк лагано меѓу 32 :pos:

1. /

2. Dark - одлична серија. Најдобра мистерија после Lost. Само да не ја расипат во последната сезона.

1. The Wire - кој не сте ја гледале ви ја препорачувам да ја гледате, според мене најдобрата серија што сум ја гледал некогаш. Супер сценарио, сите ликови перфектно изградени, супер глума (имаат дури и вистински криминалци меѓу актерите :D), идеален приказ на трулото општество во кое живееме од различни страни (дилери, полиција, политика, зависници, обични луѓе, ученици....)...10/10 ако би ја оценувал.

2. Shameless имам гледано неколку епизоди и ми изгледаше ок, од ликовите посебно Френк Галагер :)

1. Немам ништо гледано.
2. Дуелов е нај-у-п-м дуел! Dark е одлична, Shameless е одлична... Тука само за нијанса победува Shameless и кај мене, исто, зашто е подолга и зашто ги обожувам ликовите (добро, не сите, Деби на пример, ја мразам, одвратна ми е). И зашто скоро секоја епизода ме насвева до солзи.

38ec47c1a76cd7fd59da6a0ce653478d.jpg

:pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom