Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
еве и мене да ми успее....САМ се учев да ставам слики по правила и еве пробав = +
вчера на плоштад имаше многу македонски девојчиња - китка шарена
е сега со мобилен толку, а во техники сум О само шкрапни па што биде.

Eдна фотографија имаш пријавено за натпреварот, ова овде е .....???

Во првата не е он фотограф, читај малку, не сте генерација!
не гледам такво нешто, има една фотка ставено во пријава една овде (која исто ми личи како да ја пријавува за натпревар)
Инаку не сме иста генерација тој е илинденец јас сум партизан

не гледам такво нешто, има една фотка ставено во пријава една овде (која исто ми личи како да ја пријавува за натпревар)

Мислев на онаа од минатата страна. Заборавил изгледа на пријавената во другата тема. Ништо страшно. Природа. Пу пу.

Заборавил изгледа на пријавената во другата тема. Ништо страшно. Природа. Пу пу.
се е то од премногу секс алкохол и рокенрол

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
само една фотка имам пријавено за натпреварот на таа соодветна страна за ставање фотки,мислам 4 по ред.
оваа страна е за прашања и муабети, а јас ја искористив и да се учам да ставам фотки од албум (сега и го направив тој пусти)
еве сега повторно пробувам и ми успеа во некои други теми да пуштам фотки од албум. Само многу вртење,лево-десно треба.

@Juve-Fan ти ја избришав фотографијата затоа што не беше прикачена како што треба...
Прочитај ги правилата, фотографиите мора да се ставени во галеријата - па да се ембедираат од таму. Имам и упатство напишано како се прави тоа.[DOUBLEPOST=1397417538][/DOUBLEPOST]Добрите ретко се случајни. Потрудете се за да ги „дотерате“ :)
Мислите дека пивата се ладни? Погрешно... Користена е прскалка за да се добие ефектот :)

3269
by Acid on Кајгана форум

Планинска роса? Не - прскалка :)
7856306304_aa010a21a8_b.jpg

Последно уредено:
Море само во првите неколку саати која навалица на фотки со пиво, ама си ја погодил темава 5++++++++++++++++++++++++
сега бар да знаат победниците на што да се стремат-„аулидираат“ за следните нови нивни теми:Алкохол, Жени и Рокенрол,
а не на пример: приказни од чаршијата, изумрени занаети, пладне на нива, редење керамиди,тресење олуци и сл. со само 3 фотки.

@Acid, не ја бива ни со смалување, ја направив најмала, од 3920x2204 на 640x360 и пак не сака да се прикачи. Пробав и преку мозилата и преку хромот и џабе. Ме зеза нешто форумов, ќе ти пишам пп за кои други работи.

@Acid, не ја бива ни со смалување, ја направив најмала, од 3920x2204 на 640x360 и пак не сака да се прикачи. Пробав и преку мозилата и преку хромот и џабе. Ме зеза нешто форумов, ќе ти пишам пп за кои други работи.
а во кој формат ти е фотографијата?? JPG?

МОРЕ ЖИВНА ТЕМАВА А ЕДИНСТВЕН ПРИЧИНИТЕЛ ЗА ТОА Е ЕДЕН НАПИТОК СО ИМЕ ПИВО.
на кој друг ќе му текнеше ова ако не на „Шефот“
и стварно има јака конкуренција и добри фотки, како последнава од Велешко езеро, и кој вели на велешани им се празни џебовите.

МОРЕ ЖИВНА ТЕМАВА А ЕДИНСТВЕН ПРИЧИНИТЕЛ ЗА ТОА Е ЕДЕН НАПИТОК СО ИМЕ ПИВО.
на кој друг ќе му текнеше ова ако не на „Шефот“
и стварно има јака конкуренција и добри фотки, како последнава од Велешко езеро, и кој вели на велешани им се празни џебовите.
Празни, непразни, има ли поголем раат летно време од пивце на Романтик под јаворот ;)

@cige, закачи ја фотката во галерија... Во спротивно, пријавата не ти е валидна.
Читај го упатството во првиот пост.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom