Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде во Скопје има продавници за маици и капи со Партизан?

Moже ли да ми помогнете, ми треба да купам едно 10тина свирчиња. Каде може да најдам?

Станува збор за свирчиња како за судии на утакмица.

Пробај си ја среќата во Фан Шоп кај Неоком зградата кај Железничка или во Палма кај кино Милениум во ГТЦ.

Свирчиња ако не најдеш таму, имаш по спортските продавници.

Каде можам да најдам перики во Скопје? За една недела идам во Македонија, но хитно ми треба. Во Германија се скапи. Ми треба кафена, реална перика како на сликава. ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМT14wXyXmNuXXbjkroT_010737.jpg

Едно оф топик, како е погодна за во лето ваква капа молимте?
хаха
за разлика од др.те зимски капи, овие се далеку потенки и полабави, затоа може да се носат и кога е доста топло...а и зависи кој колку може да трпи одредена топлина на глава...нормално дека нема да ти студи од капава...

Здраво Екипо :D
Дали некој знае каде се продаваат УВ Пенкала и УВ маркери (UV PEN) АКО НЕКОЈ ЗНАЕ ОДМА НЕКА МИ ПИШЕ

Ви благодарам однапред голем Поззз

Здраво Екипо :D
Дали некој знае каде се продаваат УВ Пенкала и УВ маркери (UV PEN) АКО НЕКОЈ ЗНАЕ ОДМА НЕКА МИ ПИШЕ

Ви благодарам однапред голем Поззз

Подобро опремени книжари... моето го земав во Прилеп :p (ама дуќанот незнам кој е)

п.с многу кул работа... тенко пишува, јако сијаличе има од горе

во центар карши Тренд има книжара до OkIDI бутикот, мислам 150 или 250 беа

Moже ли да ми помогнете, ми треба да купам едно 10тина свирчиња. Каде може да најдам?

Станува збор за свирчиња како за судии на утакмица.
види во Џамбо има метални со топче , не се поскапи од 80 денари

и јас имам едно брат ми го купи пред 5-6 години и ми беше забораено ама во последно време го употребив неколку пати
при крај ќе да е мора ново да се земи јака работа е

Каде можам да најдам калиграф?

Ми треба некој фино да ми испише 70 дипломи. Има ли таков јунак (или хероина, сеедно)

Каде да најдам машинче за виткање цигари во Скопјево, знае некој? Се напнав со моите неспретни прсти. :)

Знае ли некој прво како се вика играна во која фигурчињата (коцки, квадари шо се?) прво се редат една на друга како кула, и после се извлекуваат едно по едно од играчите на двата тима и се ставаат на врвот. Ако некој при извлекување му се растури кулата, неговиот тим губи? Сте играле нешто вакво, сте сретнале негде да се продава???

Знае ли некој прво како се вика играна во која фигурчињата (коцки, квадари шо се?) прво се редат една на друга како кула, и после се извлекуваат едно по едно од играчите на двата тима и се ставаат на врвот. Ако некој при извлекување му се растури кулата, неговиот тим губи? Сте играле нешто вакво, сте сретнале негде да се продава???

Мислам дека Jenga ја опишуваш, а кај се продава не знам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom