Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
многу хомо ми делува облеката кај овие другиве, затоа не сум ги посетувал нешто.

Хомо е до човекот ...не до облеката, освен тесни педерски фармерки.

Reserved!
Имате многу добри панталони, кошули, бермуди и блузи. Ја од таму на промоција за 200 евра си земав солидна гардероба. Ваикики може да се најде палто или фармерка и кошула. Calliope има исто добри.
Reserved е малце по-фенси Синсеј. Истата фирма се. До душа никогаш не сум купил ништо од Reserved, ама ако се собираат ко Синсеј, тури им курот.
Автоматски споено мислење:

Пул&Бер и Бершка би ги ставила лично над Зара. Зара за тие цени конци да висат сегде мислам стварно не личи.
Иста фирма се, затоа ги ставив во ист кош. Од Зара имам едно палто што го отепав од носење, маста му ја извадив, а уште изгледа ко вчера да сум го купил. Исто имам неколку пара панталони и две сакоа што ми се топ, ама ги немам носено толку. Pull&Bear имам неколку фармерки и џемпери, исто се топ. Ама Pull&Bear и Бершка многу мал избор има, повеќето од робата им е ко за тинејџери и педери (такви baggy style).

Reserved е малце по-фенси Синсеј. Истата фирма се. До душа никогаш не сум купил ништо од Reserved, ама ако се собираат ко Синсеј, тури им курот.
Не. Мене Синсеј и ЊуЈоркер ми се циганска роба. Растегливи, неквалитерни, шарени. Таман ко за циган.
Пробај Ресервд за панталона. Ја од таму исто имам два костума. Сѐ фатени на промоција и купено за џабе.

Не. Мене Синсеј и ЊуЈоркер ми се циганска роба. Растегливи, неквалитерни, шарени. Таман ко за циган.
Пробај Ресервд за панталона. Ја од таму исто имам два костума. Сѐ фатени на промоција и купено за џабе.
Може, ти реков - не сум пробал никогаш од Reserved. Ама Sinsay и Reserved се стварно иста фирма.

Порано пред 10 год негде Бершка имаа многу добри линии на облека се додека не влегоа у некој воук нон- бајнари мод и не почнаа родово неутрални срања да дизајнираат.

Мене reserved и mohito највеќе ме бендисуваат. Од таму највеќе купувам секојдневна облека.

Каде да најдам mod верзија за Android на апликацијата Linkibio да ги тргнам тие рекламите ads што се на креираната страна?

Искрено не ми се дава пари за ова.

Барам дресери за Малиноа, доколку знаете некој проверен препорачајте

Каде во Скопје можам да одам да ми ја измерат ногата и да ми изработат влошки спрема тоа?

Каде во Скопје можам да одам да ми ја измерат ногата и да ми изработат влошки спрема тоа?
Никако погорната препорака!
Изработка на ортопедски влошки не е заебанција само некој приучен да стисне ентер и 3-д печатарот да ја испринта!
Не е заебанција тоа!

Прво оди на спортска медицина каде ќе те измерат целиот!
Апсолутно најтопла препорака за
и Д-р Зоран Ханџиски

И татко ми, и јас поради (различни) повреди отидовме таму, и само пофалба можам да дадам за докторот!

А дали тебе ти треба ортопедска влошка, таму ќе ти кажат!

П.С. јас лично добив како дел од терапијата, заедно со кинезитерапија и вежби! Ама секој е посебен случај.

Славеј после бирото за вработување ,на времето изработуваа влошки по мерка односно во калап

Славеј после бирото за вработување ,на времето изработуваа влошки по мерка односно во калап

Jas bev vo Slavej pred godina dena.Demek mi izmerija ali mnogu nekako neseriozno.Mi stavija dvete noze na listovi hartija i demek izmerija.Cekav tri nedeli za vloski i koga gi dobiv realno kvalitetot pod nivo i na izrabotka i na materijal.Plus imav i naod od lekar deka imam ramni stapala i metatarzicni problemi so levoto stapalo.Gi nosev so bolki vo nozete na pocetok demek ke legnat ali ne,realno ne bea dobri i posle konsultacija so ortoped mi kaza doktorkata da ne se nosat cim nogata boli.

Луѓе!
Ортопедската влошка ви е исто како и протеза за заби на пример!
Ако не е изработена по консултација со лекар и дијагноза, плус точно мерење и изработка..
Може само полошо да направи него ли да помогне!

Тука не е и само мерката, туку и докторот игра улога, дали да ја крене или спушти пола центиметар или цел, тука во игра влегува и држењето на телото и се!

Не си играјте играчки..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom