многу хомо ми делува облеката кај овие другиве, затоа не сум ги посетувал нешто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Reserved е малце по-фенси Синсеј. Истата фирма се. До душа никогаш не сум купил ништо од Reserved, ама ако се собираат ко Синсеј, тури им курот.Reserved!
Имате многу добри панталони, кошули, бермуди и блузи. Ја од таму на промоција за 200 евра си земав солидна гардероба. Ваикики може да се најде палто или фармерка и кошула. Calliope има исто добри.
Иста фирма се, затоа ги ставив во ист кош. Од Зара имам едно палто што го отепав од носење, маста му ја извадив, а уште изгледа ко вчера да сум го купил. Исто имам неколку пара панталони и две сакоа што ми се топ, ама ги немам носено толку. Pull&Bear имам неколку фармерки и џемпери, исто се топ. Ама Pull&Bear и Бершка многу мал избор има, повеќето од робата им е ко за тинејџери и педери (такви baggy style).Пул&Бер и Бершка би ги ставила лично над Зара. Зара за тие цени конци да висат сегде мислам стварно не личи.
Не. Мене Синсеј и ЊуЈоркер ми се циганска роба. Растегливи, неквалитерни, шарени. Таман ко за циган.Reserved е малце по-фенси Синсеј. Истата фирма се. До душа никогаш не сум купил ништо од Reserved, ама ако се собираат ко Синсеј, тури им курот.
Може, ти реков - не сум пробал никогаш од Reserved. Ама Sinsay и Reserved се стварно иста фирма.Не. Мене Синсеј и ЊуЈоркер ми се циганска роба. Растегливи, неквалитерни, шарени. Таман ко за циган.
Пробај Ресервд за панталона. Ја од таму исто имам два костума. Сѐ фатени на промоција и купено за џабе.