Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
многу хомо ми делува облеката кај овие другиве, затоа не сум ги посетувал нешто.

Хомо е до човекот ...не до облеката, освен тесни педерски фармерки.

Reserved!
Имате многу добри панталони, кошули, бермуди и блузи. Ја од таму на промоција за 200 евра си земав солидна гардероба. Ваикики може да се најде палто или фармерка и кошула. Calliope има исто добри.
Reserved е малце по-фенси Синсеј. Истата фирма се. До душа никогаш не сум купил ништо од Reserved, ама ако се собираат ко Синсеј, тури им курот.
Автоматски споено мислење:

Пул&Бер и Бершка би ги ставила лично над Зара. Зара за тие цени конци да висат сегде мислам стварно не личи.
Иста фирма се, затоа ги ставив во ист кош. Од Зара имам едно палто што го отепав од носење, маста му ја извадив, а уште изгледа ко вчера да сум го купил. Исто имам неколку пара панталони и две сакоа што ми се топ, ама ги немам носено толку. Pull&Bear имам неколку фармерки и џемпери, исто се топ. Ама Pull&Bear и Бершка многу мал избор има, повеќето од робата им е ко за тинејџери и педери (такви baggy style).

Reserved е малце по-фенси Синсеј. Истата фирма се. До душа никогаш не сум купил ништо од Reserved, ама ако се собираат ко Синсеј, тури им курот.
Не. Мене Синсеј и ЊуЈоркер ми се циганска роба. Растегливи, неквалитерни, шарени. Таман ко за циган.
Пробај Ресервд за панталона. Ја од таму исто имам два костума. Сѐ фатени на промоција и купено за џабе.

Не. Мене Синсеј и ЊуЈоркер ми се циганска роба. Растегливи, неквалитерни, шарени. Таман ко за циган.
Пробај Ресервд за панталона. Ја од таму исто имам два костума. Сѐ фатени на промоција и купено за џабе.
Може, ти реков - не сум пробал никогаш од Reserved. Ама Sinsay и Reserved се стварно иста фирма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom