Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Еве на пример... Има и поевтини, ама ги нема на лагер. Можеби има и во други продавници за компјутерски делови.

13500 за воис рекордер, не се разбирам у воис рекордери ( ако има што да се разбира ) ама за што 13500, мн ке бидам благодарен ако некој ми каже :D
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 23:23 ---
Луѓе каде можам да најдам војс рекордер? Фала однапред
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 21:11 ---
Исто така ме интересира како се викаше индиската продавница во ГТЦ, на прв кат што е. :)

Еве иначе овде види има поефтини
http://ddstore.mk/search/product/voice recorder

Ima vo Makedonija vakvo cokolado? Ako ima kaj mozam da najdam.
4967-hachez-77-percent-cocoa-darriba-bar_275x275.jpg
Anyone?

Нешто вакво кај нас и каде и колку пари ја го нарачав преку www.dx.com ама се прашувам кога ќе стигне и може и нема??? anyone--->? http://dx.com/p/invisible-ink-pen-88

Дали е некој запознаен каде може да се најдат дрвени гајби низ Скопјево?

mi padna galaxy s4 i ekranot mi se raprarci ima puknatini na celata povrsina ama pak funkcionira .e sega nz dali e ekranot ili stakloto vrz nego i me zanima koja bi bila cenata za zamena na ekranot ili stkloto neznam i kade moze da se nabavi ako moze vo mk falaa

mi padna galaxy s4 i ekranot mi se raprarci ima puknatini na celata povrsina ama pak funkcionira .e sega nz dali e ekranot ili stakloto vrz nego i me zanima koja bi bila cenata za zamena na ekranot ili stkloto neznam i kade moze da se nabavi ako moze vo mk falaa

Стаклото е изгребано/пукнато. Само стакло да ти сменат никој не ти се нафаќа дека може да го оштети дигитајзерот и да не ти функционира тачот од телефонот. Екран со стакло би те коштало над 7000 денари. Прашај во некоја подобра мобилата.
На ebay имаш само стакло со алатки за замена и ако си сигурен сам можеш да го смениш стаклото, ама без брзање

AM радио ( може да има и FM, обично во пакет идат), квалитетно некое и да фаќам интернационални ( Европски де). Не мора скапо и нешто апаратура за мерење радио сигнали имате појма од нешто такво? :D

Каде можам во Скопје да најдам продавница за постари мобилни телефони ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom