Каде може да најдам? (Општи прашања)

A

AnFem

Гостин
Мартинки, каде, колку пари :D ? Ако може у Велес каде? :D
Во Велес нема одамна. Не си ги фрлај парите на Др. Мартинс, квалитетот не е ни малку ист како порано. Права мартинка, квалитетна, убава на изглед и евтина - не наоѓаш.

W

Werther

Гостин
Мартинки, каде, колку пари :D ? Ако може у Велес каде? :D
Во Велес не знам. Во Скопје има во „Metal Shop Influence“. Toa e во Карпош 3, ТЦ Лептокарија. Жолта е рекламата, продавницата гледа накај Партизанска, до нејзе има пиљара. За цените, не сум сигурен. Мислам дека одат од 4000 па нагоре.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Масажни уља, и цена по можност.
Некој ?

Член од
25 мај 2013
Мислења
115
Поени од реакции
68
Во Велес нема одамна. Не си ги фрлај парите на Др. Мартинс, квалитетот не е ни малку ист како порано. Права мартинка, квалитетна, убава на изглед и евтина - не наоѓаш.
Има дечки што продаваат носени, стварно квалитетни и зачувани, ама шубе ми е да гурам нога у туѓа чизма xD

Z

Zona Pelucida

Гостин
Да не знае некој од каде може да купам УВ-сијалица, ама баш сијалица не неонка и колку пари се отприлика?

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.355
Ima vo Makedonija vakvo cokolado? Ako ima kaj mozam da najdam.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ми донесоа поклон дуксер од Милано и се си е супер освен логото пирели кое долниот дел од буквата п се одлепува по малце. Каде низ нашево Скопје можам да го поправам ова? Ќе ви бидам благодарен

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Ми донесоа поклон дуксер од Милано и се си е супер освен логото пирели кое долниот дел од буквата п се одлепува по малце. Каде низ нашево Скопје можам да го поправам ова? Ќе ви бидам благодарен

Нигде, тоа е мн честа мана на неквалитетни принти лесно се одлепуваат, или одлепи ја скроз или пробај со скалпер внимателно да го исечеш делот што е незалепен односно таму кај што почнало да ти се љупи

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Нигде, тоа е мн честа мана на неквалитетни принти лесно се одлепуваат, или одлепи ја скроз или пробај со скалпер внимателно да го исечеш делот што е незалепен односно таму кај што почнало да ти се љупи
Не ми е проблем да ја одлепам целосно само нејќам да ми остане бело како што е сега каде што почнало да се лупи

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Не ми е проблем да ја одлепам целосно само нејќам да ми остане бело како што е сега каде што почнало да се лупи
Тоа белото како корка што останало на материјалот пробај со чист алкохол да затрљаш околу местото би требало да искочи пошто тоа е вид на прашак од самиот принт што останал при топлината од нанесувањето на принтот

Kajgana Shop

На врв Bottom