Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Еве на пример... Има и поевтини, ама ги нема на лагер. Можеби има и во други продавници за компјутерски делови.
13500 за воис рекордер, не се разбирам у воис рекордери ( ако има што да се разбира ) ама за што 13500, мн ке бидам благодарен ако некој ми каже :D
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 23:23 ---
Луѓе каде можам да најдам војс рекордер? Фала однапред
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 21:11 ---
Исто така ме интересира како се викаше индиската продавница во ГТЦ, на прв кат што е. :)

Еве иначе овде види има поефтини
http://ddstore.mk/search/product/voice recorder

Член од
6 февруари 2013
Мислења
39
Поени од реакции
10
Дали е некој запознаен каде може да се најдат дрвени гајби низ Скопјево?

Член од
22 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
10
mi padna galaxy s4 i ekranot mi se raprarci ima puknatini na celata povrsina ama pak funkcionira .e sega nz dali e ekranot ili stakloto vrz nego i me zanima koja bi bila cenata za zamena na ekranot ili stkloto neznam i kade moze da se nabavi ako moze vo mk falaa

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.299

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
mi padna galaxy s4 i ekranot mi se raprarci ima puknatini na celata povrsina ama pak funkcionira .e sega nz dali e ekranot ili stakloto vrz nego i me zanima koja bi bila cenata za zamena na ekranot ili stkloto neznam i kade moze da se nabavi ako moze vo mk falaa
Стаклото е изгребано/пукнато. Само стакло да ти сменат никој не ти се нафаќа дека може да го оштети дигитајзерот и да не ти функционира тачот од телефонот. Екран со стакло би те коштало над 7000 денари. Прашај во некоја подобра мобилата.
На ebay имаш само стакло со алатки за замена и ако си сигурен сам можеш да го смениш стаклото, ама без брзање

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
AM радио ( може да има и FM, обично во пакет идат), квалитетно некое и да фаќам интернационални ( Европски де). Не мора скапо и нешто апаратура за мерење радио сигнали имате појма од нешто такво? :D

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.115
Каде можам во Скопје да најдам продавница за постари мобилни телефони ???

Kajgana Shop

На врв Bottom