Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам кугличка за златна рипка, ама да биде докај 300 денари некаде, и помалечка. Сите што ги гледав досега се по 600-700, а како тегличка од еурокремче се. :вонзем:

фаЉа

Јас имам земено од ГТЦ (мислам дека беше на втор спрат) на излезот за накај плоштад и скоро сум сигурен дека беше поевтина од 500 денари. Провери и во Џамбо, и таму имам гледано

Zdravo kako mozam da najdam iguana i kolku bi me kostalo...
--- надополнето: 21 октомври 2013 во 21:09 ---
Zdravo kako mozam da najdam iguana i kolku bi me kostalo...

Да не знае некој каде можам да најдам ранци Dеuter во Скопје?

Видов еден во аутлетот со точаци во Борис Трајковски, ама мора да ги продаваат и на друго место...

Здраво дечки

Можеби прашањево не е за овде, но незнам каде да го поставам.
Вака треба да пополнам еднно барање за возачка и ми ја бара крвната група која што ми е 0 и после пишува RH ________

Што треба да стои овде ?

Благодарам однапред.

Здраво дечки

Можеби прашањево не е за овде, но незнам каде да го поставам.
Вака треба да пополнам еднно барање за возачка и ми ја бара крвната група која што ми е 0 и после пишува RH ________

Што треба да стои овде ?

Благодарам однапред.
факторот, дали си негатив или позитив :) пиши + или -.

Каде можам да најдам бензин за Zippo запалка во Скопје, и ако знаете колку би чинело тоа чудо ? :)

Каде во Скопје можам да најдам ваква капа ?

$%28KGrHqV,%21g8E6Zmi4vYcBOsclkO%29B%21%7E%7E60_35.JPG

Каде можам да најдам бензин за Zippo запалка во Скопје, и ако знаете колку би чинело тоа чудо ? :)
не е оргинално, али квалитетот е на ниво, јас од тука купувам

Кај можам да најдам потпирач за рака за во кола и останати тракатанци за ентериер? Има некои онлајн страни со галантерија? Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom