Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може некој да ми помогне ми треба ваков елек хл или некој што се растегнува, може и сличен, за фотошут за еден ден, каде да најдам или да купам секое инфо е добродојдено :)
--- надополнето: 4 ноември 2013 во 18:38 ---
Дали може некој да ми помогне ми треба ваков елек хл или некој што се растегнува, може и сличен, за фотошут за еден ден, каде да најдам или да купам секое инфо е добродојдено :)

Attachments

• Ewan-at-the-Tweed-Run-London-2011-ewan-mcgregor-20909531-426-640.jpg
    Ewan-at-the-Tweed-Run-London-2011-ewan-mcgregor-20909531-426-640.jpg
    175,4 KB · Прегледи: 18
  • 5f017165c18783572f3c78996fa5ac8f.jpg
    5f017165c18783572f3c78996fa5ac8f.jpg
    425,6 KB · Прегледи: 20
  • Evan-Mcgregor-Tweed-Ride-London-2011.jpeg
    Evan-Mcgregor-Tweed-Ride-London-2011.jpeg
    153,4 KB · Прегледи: 14
Каде може да се најде ова, Denim Balsam. Го снема, а други производи Denim има.
denim_balsam_big.png

добра, брза и ефтина шивачка?:))
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 18:07 ---
добра, брза и ефтина шивачкаа?:)
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 18:08 ---

Абе каде се баждарат апарати за притисок ? Оние докторските ? :D

Абе каде се баждарат апарати за притисок ? Оние докторските ? :D
малку е збутано местото но ќе пробам да ти објаснам (ако е за во ск)
тргнуваш нагоре по водњанска, од семафорите кај галија. од лево ти е галија, а од десно има нова зграда. после таа зграда вртиш првата уличка десно. ова пешки, пошто е еднонасочна уличката и мислам дека со кола така нема да можеш да влезеш во неа. на средина од уличката од лева страна има бела ограда, вегуваш во дворот и право во едно продавниче, ко подрум.

малку е збутано местото но ќе пробам да ти објаснам (ако е за во ск)
тргнуваш нагоре по водњанска, од семафорите кај галија. од лево ти е галија, а од десно има нова зграда. после таа зграда вртиш првата уличка десно. ова пешки, пошто е еднонасочна уличката и мислам дека со кола така нема да можеш да влезеш во неа. на средина од уличката од лева страна има бела ограда, вегуваш во дворот и право во едно продавниче, ко подрум.

една слика 1000 зборови
lokacija.jpg

Во било која продавница за класична машка облека. Прва што ми паѓа на памет е Мак Примат, прошетај низ ГТЦ сигурно ќе најдеш.

Зад Веро Тафталиџе, во втората зграда по ред од левата страна кога одиш од Веро кон Педагошка. На излогот пишува ЛИА, веднаш до првиот влез ѝ е дуќанот.

Да не знае некој кај може да се купи УВ пенкало?

Дечки да не знаете каде се продаваат мали чоканчиња за ракија и која цена?

Дечки да не знаете каде се продаваат мали чоканчиња за ракија и која цена?

На сточен пазар, внатре скроз на крај на пазарот има магацин и продавница исклучиво за стакло, моеш да најдеш дури и оние буренце чаши од стакло панчево па и стаклени инки, чоканчињата мислам дека беа по 120 ден малите големите сифони за вино 1300 а бокалчињата за ракија околу 500 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom