Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај може да најдам од оние каменчиња и љушпи од дрво за украсување на двор ?

Дали некој знае каде можам да најдам столчиња за седење ама да бидат во висина на просечна столица или 2-3 см повисоки ? Не ми требаат ко за на шанк.

Дали некој знае каде можам да најдам столчиња за седење ама да бидат во висина на просечна столица или 2-3 см повисоки ? Не ми требаат ко за на шанк.

Провери низ салониве за мебел.

Наскоро ќе биде и саемот за мебел во Скопје, така да ќе ги имаш сите салони на купче, па бирај аго, шта ти драго :)

На саемот пред 2 години си најдов извонредно столче за компјутер за нешто над 100€

Каде може да се најде вавко нешто?guitar-hanger-020.jpg
Ми треба за закачување алат во гаража. Ама ми треба конкретен одговор има таму и таму, јасно и гласно. А не, провери ваму, ако нема таму иди на Партизанска до семафорите од лево. Не работам со претпоставки. Можам и сам да претпоставувам:)

Сакам да прашам каде можам да си дизајнирам патики, како NikeID шо е. Сакам да си направам нешто како ова.
168773_460s1310796930.jpg

Сакам да прашам каде можам да си дизајнирам патики, како NikeID шо е. Сакам да си направам нешто како ова.
168773_460s1310796930.jpg

Па на NikeID едино, во Македонија 102,5% не можеш да најдеш вакво нешто за дизајнирање.

Да, али не испорачуваат до Македонија Nike.

Јас ќе ги дизајнирам на NikeID, ама како да ми ги донесат до овде е проблемот.

Денес бев има многу јаки тренерки комплети, и јакни за пролет. Земав една адидас јакна 1500 беше многу јака.
Друже ова е у тоа карши полицијата ко зградица што е на кјошот или?
И кажи ми за девојчиња има ли нешто?

Друже ова е у тоа карши полицијата ко зградица што е на кјошот или?
И кажи ми за девојчиња има ли нешто?
Кога ќе излезеш од полициската доаѓа од лева страна.Одма до Џамијата. У ќошот кај што паркираат коли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom