Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде би можел да најдам теми за Нокиа ама да не се со вирус :D

Напнав јас со овие тортиве :pos: Ми ја препорачавте Шарлота,ама многу ми е далеку од дома немат со шо да појдам :(Такси ќе ме опарит ненормално многу,а автобус не ојт.Плус кај ќе се шетам со торти по автобусиве:D Па дали имат некоја слаткара поблиску шо е до центар шо прает фигури торти? Значит не со лепенка или нешо туку баш фигура.Мислам дека фондан се викаше материјалот и изгледет прилично реални,а и таква ми требит не ми е за мало дете :icon_lol:
:pipi:

абе дали сет компјутери продавницата у гтц работи во недела или не?

каде може да најдам нинтендо од оние 8-бита, има ли некаде сеуште тоа чудо ? ме пука носталгија

каде може да најдам нинтендо од оние 8-бита, има ли некаде сеуште тоа чудо ? ме пука носталгија

На Бит пазар и кај оние кај калено продаваат. Ама најубаво емулатор симни си и ромови.

Се дупнав од барање, никаде не можам да најдам низ продавнициве, освен на ибеј. Ваков кабел. Знам дека мора да го има во Скопје низ некоја продавница за кабли, али кој знае точно нека каже.

Се дупнав од барање, никаде не можам да најдам низ продавнициве, освен на ибеј. Ваков кабел. Знам дека мора да го има во Скопје низ некоја продавница за кабли, али кој знае точно нека каже.
Иди Логинг системи, 101% има ваков, имаш продавница во Беверли во Капиштец

Напнав јас со овие тортиве :pos: Ми ја препорачавте Шарлота,ама многу ми е далеку од дома немат со шо да појдам :(Такси ќе ме опарит ненормално многу,а автобус не ојт.Плус кај ќе се шетам со торти по автобусиве:D Па дали имат некоја слаткара поблиску шо е до центар шо прает фигури торти? Значит не со лепенка или нешо туку баш фигура.Мислам дека фондан се викаше материјалот и изгледет прилично реални,а и таква ми требит не ми е за мало дете :icon_lol:
Шарлота врши достава на торти, ако ти е за во ресторан го кажуваш името и си ја носат. Ако ти е за дома, до дома ја носат и ти наплаќаат + 50 денари од цената на тортата.

jigsaw%20saw%20mask.jpg

Ваква маска како од кловнот од Пила може ли да се најде во Скопјево?Ако знае некој многу ќе му бидам благодарен :) :) :) :)

До толку нема нигде?

Анхоч побара?

Kога ќе порачуваш, кажуваш адреса, ден и ВРЕМЕ кога да ти ја донесат. Кога работев во една мала фирма сместена во комплексот МЗТ за сите пригоди нарачувавме торти од Шарлота. Ко што кажа Македонка погоре 50 денари + во цената.
абе дали сет компјутери продавницата у гтц работи во недела или не?
Не работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom