Каде може да најдам? (Општи прашања)

L

.Lost Angel.

Гостин
Каде би можел да најдам теми за Нокиа ама да не се со вирус :D

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Напнав јас со овие тортиве :pos: Ми ја препорачавте Шарлота,ама многу ми е далеку од дома немат со шо да појдам :(Такси ќе ме опарит ненормално многу,а автобус не ојт.Плус кај ќе се шетам со торти по автобусиве:D Па дали имат некоја слаткара поблиску шо е до центар шо прает фигури торти? Значит не со лепенка или нешо туку баш фигура.Мислам дека фондан се викаше материјалот и изгледет прилично реални,а и таква ми требит не ми е за мало дете :icon_lol:
:pipi:

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
абе дали сет компјутери продавницата у гтц работи во недела или не?

С

Само Човек

Гостин
каде може да најдам нинтендо од оние 8-бита, има ли некаде сеуште тоа чудо ? ме пука носталгија

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
каде може да најдам нинтендо од оние 8-бита, има ли некаде сеуште тоа чудо ? ме пука носталгија
На Бит пазар и кај оние кај калено продаваат. Ама најубаво емулатор симни си и ромови.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
Се дупнав од барање, никаде не можам да најдам низ продавнициве, освен на ибеј. Ваков кабел. Знам дека мора да го има во Скопје низ некоја продавница за кабли, али кој знае точно нека каже.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Се дупнав од барање, никаде не можам да најдам низ продавнициве, освен на ибеј. Ваков кабел. Знам дека мора да го има во Скопје низ некоја продавница за кабли, али кој знае точно нека каже.
Иди Логинг системи, 101% има ваков, имаш продавница во Беверли во Капиштец

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Напнав јас со овие тортиве :pos: Ми ја препорачавте Шарлота,ама многу ми е далеку од дома немат со шо да појдам :(Такси ќе ме опарит ненормално многу,а автобус не ојт.Плус кај ќе се шетам со торти по автобусиве:D Па дали имат некоја слаткара поблиску шо е до центар шо прает фигури торти? Значит не со лепенка или нешо туку баш фигура.Мислам дека фондан се викаше материјалот и изгледет прилично реални,а и таква ми требит не ми е за мало дете :icon_lol:
Шарлота врши достава на торти, ако ти е за во ресторан го кажуваш името и си ја носат. Ако ти е за дома, до дома ја носат и ти наплаќаат + 50 денари од цената на тортата.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Анхоч побара?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.507
Поени од реакции
8.101
Kога ќе порачуваш, кажуваш адреса, ден и ВРЕМЕ кога да ти ја донесат. Кога работев во една мала фирма сместена во комплексот МЗТ за сите пригоди нарачувавме торти од Шарлота. Ко што кажа Македонка погоре 50 денари + во цената.
абе дали сет компјутери продавницата у гтц работи во недела или не?
Не работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom