Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да те прашам кога излегуваш, и кога си понесуваш со тебе кондоми за секој случај, наместо во новчаник каде ги чуваш ? Некако во џеб не ми е комотно да ги чувам, пак можат да ми се оштетат бидејќи и клучеви имам . Внатрешен џеб на јакна ?
А да те прашам кога излегуваш, и кога си понесуваш со тебе кондоми за секој случај, наместо во новчаник каде ги чуваш ? Некако во џеб не ми е комотно да ги чувам, пак можат да ми се оштетат бидејќи и клучеви имам . Внатрешен џеб на јакна ?
Јас имав. Не учеа да местиме правилно кондоми на банани.Ок дечки ви благодарам многу на советите, навистина не сум знаел за ова дека кондом во новчаник не се чува. BTW јас немав сексуално образование во школо.Моментално ми се потрошени кондомите, но денес кога кога ќе идам да купам залихи за викендот не ги ставам веќе во новчаник . И ти бубамарче немој со такви тешки зборови татко ќе станеш, сакаш ли од памет да ме извадЕш, да не ебам више .
![]()
Во секое време Њот. Јас сакам младите да се едуцираат, посебно па за вакви работи кои живот значат.Oстај ја бубамарата, сака да лета, ама бубамара е за жал, само од место до место moже.
Пример планирав да пијам, или штагод, вонредна состојба, сум ставил еден у новчаник, фалакурцу нема сите да ги „кријам“ во новчаник, и после некое седење у кафана на 2 наврати ми имаат пукнато even, никој не мислеше да се чува таму со месеци у случај чудо. Али ете, искористивме free sex ed od бубамарата.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Па и треба да трепка. Ајде ти со твоите модераторски вештини и способности направи го трепкаво.Hahahaha.
NEKA TREPKA!!
HAHAHA.![]()

А летно време не носиме јакна и на кој џеб ќе ставиме белким нема да закачиме на патлакот и чаре шо праиме
Sent from my HTC One using Tapatalk
Знам како, ич да не се секираш туку одма директно купувамАко не знаеш како кондом да пренесеш безбедно од точка А до точка Б, боље не еби.

Ма немој, по правило. Види сега глупо правило. Секој кој сака да се заштити треба да си носи кондом за себе. Не е битно од кој пол е. Е сега кај нас што има сеуште табу, за женски да купуваат кондоми е друг муабет.А летно време не носиме јакна и на кој џеб ќе ставиме белким нема да закачиме на патлакот и чаре шо праиме
Инаку во западните земји по правило жените/девојките тие треба да носат кондоми бидејќи во чантите се посигурни, а во македонија е табу.
Еј не се буниМа немој, по правило. Види сега глупо правило. Секој кој сака да се заштити треба да си носи кондом за себе. Не е битно од кој пол е. Е сега кај нас што има сеуште табу, за женски да купуваат кондоми е друг муабет.
јас не го измислив правило и нормално не е битно кој пол е, туку побитно е сочуваност и исправност на кондомот и ајде сега каде е најсигурно да се чува 
Значи тоа не е правило. Тоа е оти девојките на запад имаат поголема свест да се заштитат себе си и ваквите работи кај нив не се табуа како кај нас. Секој кој е свесен за себе ќе си најде начин да има исправен кондом. Или да го цитирам ИсакЕј не се бунијас не го измислив правило и нормално не е битно кој пол е, туку побитно е сочуваност и исправност на кондомот и ајде сега каде е најсигурно да се чува
Ако не знаеш како кондом да пренесеш безбедно од точка А до точка Б, боље не еби.
Еве цитирав горниот што му одговорив и знам како треба уште од 1990год. А ти колку години имаш моме младоЗначи тоа не е правило. Тоа е оти девојките на запад имаат поголема свест да се заштитат себе си и ваквите работи кај нив не се табуа како кај нас. Секој кој е свесен за себе ќе си најде начин да има исправен кондом. Или да го цитирам Исак

Значи добро е, да не те мислиме. Дупач си веќе 24 години.Еве цитирав горниот што му одговорив и знам како треба уште од 1990год. А ти колку години имаш моме младо![]()
Затоа не ми кажувај и се уште имате табу и покрај свесноста. И никоја не сум сретнал некоја девојка што носи кондом па макар и непознајнички.