- Член од
- 1 април 2012
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 43
Слабо користам кондоми на среќа идам секогаш. Руски рулет...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НЕКА СЕ БРИШЕ ТЕМАВА.ЗАБОРАИВ И ЈА КАДЕ ПИШАВ. ОВДЕКА ВЛАДЕАТ ФАЦИТЕ И ДУПАЧИТЕ ВО НИВНИОТ ВИРТУЕЛЕН СВЕТ.
Добро човек не се нервирај веднаш на различно мислење од твоето. Ете не ги кријат другите. Овде со тебе не се разговара како што гледам, веднаш се изнервира као да си у пмс.НЕКА СЕ БРИШЕ ТЕМАВА.ЗАБОРАИВ И ЈА КАДЕ ПИШАВ. ОВДЕКА ВЛАДЕАТ ФАЦИТЕ И ДУПАЧИТЕ ВО НИВНИОТ ВИРТУЕЛЕН СВЕТ.
А ти објасни како 19 годишен тинејџер да живее сам во нашата "прекрасна" и "перспективна" држава.Јас мислев оти срам е со родителите да живееш...

Пошто мојот одговор дека кондомите ги чувам во сеф го избриша како оффтопик, те молам кажи ми каде да ги чувам за да бидам онтопик.Добро човек не се нервирај веднаш на различно мислење од твоето. Ете не ги кријат другите. Овде со тебе не се разговара како што гледам, веднаш се изнервира као да си у пмс.
А останатите не се прајте вицкасти.
Еве ти уште поени за шерифување.Пошто мојот одговор дека кондомите ги чувам во сеф го избриша како оффтопик, те молам кажи ми каде да ги чувам за да бидам онтопик.
Инаку болдираното е само иронија!