Каде ги криете кондомите?

• Креатор на темата Креатор на темата C/S/F/L
  • Време на започнување Време на започнување
НЕКА СЕ БРИШЕ ТЕМАВА.ЗАБОРАИВ И ЈА КАДЕ ПИШАВ. ОВДЕКА ВЛАДЕАТ ФАЦИТЕ И ДУПАЧИТЕ ВО НИВНИОТ ВИРТУЕЛЕН СВЕТ.

И ти па не се лути веднаш. Може да дискутираме.
Еве на пример тебе ти е срам да ти најдат кондоми дома. Јас знам родители, што сами им даваат кондоми на своите деца, кога ќе дојдат до одредена воздраст, т.е. кога самиот родител смета дека детето му пораснало или кога ќе примети дека станува сексуално активно.

НЕКА СЕ БРИШЕ ТЕМАВА.ЗАБОРАИВ И ЈА КАДЕ ПИШАВ. ОВДЕКА ВЛАДЕАТ ФАЦИТЕ И ДУПАЧИТЕ ВО НИВНИОТ ВИРТУЕЛЕН СВЕТ.
Добро човек не се нервирај веднаш на различно мислење од твоето. Ете не ги кријат другите. Овде со тебе не се разговара како што гледам, веднаш се изнервира као да си у пмс.

А останатите не се прајте вицкасти.

Јас мислев оти срам е со родителите да живееш...
А ти објасни како 19 годишен тинејџер да живее сам во нашата "прекрасна" и "перспективна" држава.
Он топик: во мојата фиока, никој не смее да чепка.

По ташни ми се кондомите, во некој поширок џеп каде што не може да се оштетат. Или во лимената кутијка за улошки што ми е ми стојат. Битно е да не ги чувате по новчаници, тоа е најлошото место за чување на кондоми.

батко искрено нема потреба да се нервираш ама зошто наместо да ти биде страм да не ти ги најдат не ги оставиш онака во фиока па ако ги најдат дозволи им да те прашаат нешто за нив... верувај освем ако не си помал од 15-16 години треба и да се среќни што ги имаш и се свесен дека треба да ги користиш...

Стфарно бе ама му се нафрљисте сфи : ))) ке се разочара дечко ке треа да се обеси сс њима...
Добро он ги крие,незгодно му од родители,што е и до негде управо. Ја не ги крију, ама не ги стављам на астал да ми стоиф
У фиоку фино лепо

А у такфо исто кутиче од парфем крију цфикани џоинтчиња
Знам дека едно такфо пред да га фрљу толко меришеше што кд га отфориш кутиче,пуцаф капилари на радиус од три метра

сите сме криеле,нема срам од тоа.
и прво од родителите
а сега од жените... нормално ако имате швалерки ) нели сите се овде дупачишта т,е, директори кои имаат секретарки :vozbud:

Добро човек не се нервирај веднаш на различно мислење од твоето. Ете не ги кријат другите. Овде со тебе не се разговара како што гледам, веднаш се изнервира као да си у пмс.

А останатите не се прајте вицкасти.
Пошто мојот одговор дека кондомите ги чувам во сеф го избриша како оффтопик, те молам кажи ми каде да ги чувам за да бидам онтопик.
Инаку болдираното е само иронија!

Пошто мојот одговор дека кондомите ги чувам во сеф го избриша како оффтопик, те молам кажи ми каде да ги чувам за да бидам онтопик.
Инаку болдираното е само иронија!
Еве ти уште поени за шерифување.

Друг заинтересиран за негативни на темава има?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom