Каде ги криете кондомите?

• Креатор на темата Креатор на темата C/S/F/L
  • Време на започнување Време на започнување
Тие не се за криење, туку за употребување.

Добро човек не се нервирај веднаш на различно мислење од твоето. Ете не ги кријат другите. Овде со тебе не се разговара како што гледам, веднаш се изнервира као да си у пмс.

А останатите не се прајте вицкасти.

Се знаеше дека за тинејџер се работи чим поставува вакво прашање ама троловите не можеа да оддолеат. Инаку дали е глупаво дали е срам е друг муабет тука темата си е поставена, а они отидоа оф топик така да го поддржувам дечкото.

П.С Во пубертет е му работат хормоните опрости му :pos:
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 22:37 ---
Не ги кријам, во новчаник ги чувам . :)

Не чини таму барем така памтам велеа на часот за сексуална едукација.

П.С Има едни дурекс со метална паковка баш како она за прстен на филмовине :pos:, да не забегувам поентата ми беше можеш за 100 едно такво со кондоми да си купиш и после сите останати таму да ги ставаш ако планираш да ги носиш во џеб.(Ова општо совет за сите :) )
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 22:43 ---
Вака изгледа

love-box-durex.jpg

durex-lovebox-condooms-prob.jpg

img-337.jpg

П.С Пиши на google "durex love box" за повеќе слики

Па добро , ништо не е лошо ... ќе зголеми популација за едно дете , ако му се посреќи и две деца наеднаш ... Он добро праи нешо за Македонија,дали ТИ направи нешто :ROFLMAO:

Mene na dvapati novcanikot mi bese lubrikaniziran od neznaenje. :D

Ne se cuva kondom vo novcanik.
Добро бе дечки, како станувате сексуално активни, а предходно не сте се информирале добро, што и како. Па мајке му, во 21 век живееме, информациите фрчат на сите страни. Прво и основно на предавања за сексуална едукација е дека кондомите не се чуваат во новчаник или слични некои тесни, мали места на кои може да се оштети кондомот. И јас не знам зошто јавноста се крена да нема сексуална едукација во училиштата. И после на 15 години станувале родители. Е па ќе станат кога не знаат што е тоа кондом, како се чува и како се употребува.
Па добро , ништо не е лошо ... ќе зголеми популација за едно дете , ако му се посреќи и две деца наеднаш ... Он добро праи нешо за Македонија,дали ТИ направи нешто :ROFLMAO:
Јас сум уште мала за деца. :pipi: Башка и децата кои што ќе ги родам, ќе бидат мои, а не на државата во која ќе живеам. И не две, десет сакам да имам. Фала. Пријатно.
А употребата на кондоми не е само за превенција од несакана бременост. Има еден куп сексуално преносливи болести кои можеш да ги закачиш.

Mene na dvapati novcanikot mi bese lubrikaniziran od neznaenje. :D

Ne se cuva kondom vo novcanik.

Продолжи да ги криеш по новчаници. Ќе станиш татко у брзо време, мене така ми стое.

Ок дечки ви благодарам многу на советите, навистина не сум знаел за ова дека кондом во новчаник не се чува. BTW јас немав сексуално образование во школо. :D Моментално ми се потрошени кондомите, но денес кога кога ќе идам да купам залихи за викендот не ги ставам веќе во новчаник . И ти бубамарче немој со такви тешки зборови татко ќе станеш, сакаш ли од памет да ме извадЕш, да не ебам више . :D

Под душек,не дека ми немаат купувано,уште у 5-то одделение ми објаснија што се кондоми :facepalm:,али ипак глупо ми да ми бидат на мегдан сите да ги гледаат.

Ок дечки ви благодарам многу на советите, навистина не сум знаел за ова дека кондом во новчаник не се чува. BTW јас немав сексуално образование во школо. :D Моментално ми се потрошени кондомите, но денес кога кога ќе идам да купам залихи за викендот не ги ставам веќе во новчаник .

Oстај ја бубамарата, сака да лета, ама бубамара е за жал, само од место до место moже. :D

Пример планирав да пијам, или штагод, вонредна состојба, сум ставил еден у новчаник, фалакурцу нема сите да ги „кријам“ во новчаник, и после некое седење у кафана на 2 наврати ми имаат пукнато even, никој не мислеше да се чува таму со месеци у случај чудо. Али ете, искористивме free sex ed od бубамарата. :D :D :D :D :D

Добро бе дечки, како станувате сексуално активни, а предходно не сте се информирале добро, што и како. Па мајке му, во 21 век живееме, информациите фрчат на сите страни. Прво и основно на предавања за сексуална едукација е дека кондомите не се чуваат во новчаник или слични некои тесни, мали места на кои може да се оштети кондомот. И јас не знам зошто јавноста се крена да нема сексуална едукација во училиштата. И после на 15 години станувале родители. Е па ќе станат кога не знаат што е тоа кондом, како се чува и како се употребува.

Hahahaha. :D
NEKA TREPKA!!

HAHAHA. :D

Под душек,не дека ми немаат купувано,уште у 5-то одделение ми објаснија што се кондоми :facepalm:,али ипак глупо ми да ми бидат на мегдан сите да ги гледаат.

И шо правиш кога ке донесеш девојка дома, и викаш ај стани да земам кондом под душек ми се :pos:

Кондоми во адолесценција - јавна фамилијарна тајна.
--- надополнето: 31 јануари 2014 во 11:16 ---
И шо правиш кога ке донесеш девојка дома, и викаш ај стани да земам кондом под душек ми се :pos:

Притоа кажуваш кул catch phrase како - “Маче, ај ако може да брцнам под кревет па да бидеме врз кревет ;) "

Стално си имам 1-2 у новчаник,под душек ми се залихите.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom