Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро човек не се нервирај веднаш на различно мислење од твоето. Ете не ги кријат другите. Овде со тебе не се разговара како што гледам, веднаш се изнервира као да си у пмс.
А останатите не се прајте вицкасти.

Не ги кријам, во новчаник ги чувам .![]()
, да не забегувам поентата ми беше можеш за 100 едно такво со кондоми да си купиш и после сите останати таму да ги ставаш ако планираш да ги носиш во џеб.(Ова општо совет за сите
)
Не ги кријам, во новчаник ги чувам .![]()

Продолжи да ги криеш по новчаници. Ќе станиш татко у брзо време, мене така ми стое.Не ги кријам, во новчаник ги чувам .![]()

Добро бе дечки, како станувате сексуално активни, а предходно не сте се информирале добро, што и како. Па мајке му, во 21 век живееме, информациите фрчат на сите страни. Прво и основно на предавања за сексуална едукација е дека кондомите не се чуваат во новчаник или слични некои тесни, мали места на кои може да се оштети кондомот. И јас не знам зошто јавноста се крена да нема сексуална едукација во училиштата. И после на 15 години станувале родители. Е па ќе станат кога не знаат што е тоа кондом, како се чува и како се употребува.Mene na dvapati novcanikot mi bese lubrikaniziran od neznaenje.
Ne se cuva kondom vo novcanik.
Јас сум уште мала за деца.Па добро , ништо не е лошо ... ќе зголеми популација за едно дете , ако му се посреќи и две деца наеднаш ... Он добро праи нешо за Македонија,дали ТИ направи нешто![]()
Башка и децата кои што ќе ги родам, ќе бидат мои, а не на државата во која ќе живеам. И не две, десет сакам да имам. Фала. Пријатно.Mene na dvapati novcanikot mi bese lubrikaniziran od neznaenje.
Ne se cuva kondom vo novcanik.
Продолжи да ги криеш по новчаници. Ќе станиш татко у брзо време, мене така ми стое.
Моментално ми се потрошени кондомите, но денес кога кога ќе идам да купам залихи за викендот не ги ставам веќе во новчаник . И ти бубамарче немој со такви тешки зборови татко ќе станеш, сакаш ли од памет да ме извадЕш, да не ебам више . 
,али ипак глупо ми да ми бидат на мегдан сите да ги гледаат.Ок дечки ви благодарам многу на советите, навистина не сум знаел за ова дека кондом во новчаник не се чува. BTW јас немав сексуално образование во школо.Моментално ми се потрошени кондомите, но денес кога кога ќе идам да купам залихи за викендот не ги ставам веќе во новчаник .

Добро бе дечки, како станувате сексуално активни, а предходно не сте се информирале добро, што и како. Па мајке му, во 21 век живееме, информациите фрчат на сите страни. Прво и основно на предавања за сексуална едукација е дека кондомите не се чуваат во новчаник или слични некои тесни, мали места на кои може да се оштети кондомот. И јас не знам зошто јавноста се крена да нема сексуална едукација во училиштата. И после на 15 години станувале родители. Е па ќе станат кога не знаат што е тоа кондом, како се чува и како се употребува.

Под душек,не дека ми немаат купувано,уште у 5-то одделение ми објаснија што се кондоми,али ипак глупо ми да ми бидат на мегдан сите да ги гледаат.

И шо правиш кога ке донесеш девојка дома, и викаш ај стани да земам кондом под душек ми се![]()
"И шо правиш кога ке донесеш девојка дома, и викаш ај стани да земам кондом под душек ми се![]()