Каде ги криете кондомите?

• Креатор на темата Креатор на темата C/S/F/L
  • Време на започнување Време на започнување
Не, не. Грешка си. На 13 треба да почнеш да учиш зошто служат. И онака денес премногу млади (да не речам деца) рано почнуваат да бидат сексуално активни. Подобро нека бидат едуцирани, па кога ќе станат сексуално активни, да ги знаат ризиците и последиците од сексуалната активност.

Dobro be bubamaro, zvucis kako reklama. Mislam okej, si znaela, si bila educirana, ebate generickite postovi.

Ja ne gi krijam, mi stoea vo fioka, ali kutivceto obicno mi pomagase za blokiranje svetlina od ekran, zvucnik.. :D

Dobro be bubamaro, zvucis kako reklama. Mislam okej, si znaela, si bila educirana, ebate generickite postovi.

Ja ne gi krijam, mi stoea vo fioka, ali kutivceto obicno mi pomagase za blokiranje svetlina od ekran, zvucnik.. :D
Њоти и ќе продолжам да зборам за ова. Остај јас што сум била едуцирана. Многу е битно денес вакви теми да престанат да бидат табу кај младите. Подобро да знаеш, од колку да се каеш подоцна. И немој да мислиш дека ова го правам заради мене. :)

Мислев вака, ако му видам кондоми ке му ги избром и нема да имаме секс, и ако најдам два наместо три тешко него, значи еден потрошил со некоја...

Може пробал да го наполни со вода и да ја испуни цела када... да види дали ќе му успее и дали ќе издржи :D

Њоти и ќе продолжам да зборам за ова. Остај јас што сум била едуцирана. Многу е битно денес вакви теми да престанат да бидат табу кај младите. Подобро да знаеш, од колку да се каеш подоцна. И немој да мислиш дека ова го правам заради мене. :)
;)признај дека е за тебе, дека си мала и појма немаш, па ова ти е шанса да дознаеш, а никој да не ти се смее. признај дека до вчера ги дуваше ко балони :cautious:
ОН: иако сум од повеќето вас постар, што значи дека во “она“ време бевме неедуцирани и со многу табуа, сепак ќе кажам дека никогаш посебно не сум ги криел. ДА, од култура и почит кон моите не биле на маса или слично, али многу пати се случило да ми ги најдат. и никогаш немало фама околу тоа. најголема фама бидна кога ми испадна еден од учебникот, а јас на час (ова во средно школо), е тогаш беше навистина фрка. комунизам, одма како јас сум неморален, па кај директорот, па потоа родители, .... циркузијада. нормално моите беа на моја страна па се заташка работата. е после тоа ми беа и купувани :pos: од дома
како и да е, ако ВИЕ сте свесни дека кондомите се обавезни, тоа кажето го дома и готова работа. и да нема после срам кога ќе ви ги најдат. сепак на маса да не стојат, нели?
П.С. да не идам понатаму со останатите играчки :P особено женските играчки

Мене еднаш после си дојдов дома пијан после излегување и ми бе у џеб у палто, мајка ми сабајлето го зела да го пере и нормално проверува по џебови да види пари, документи такви работи ако има случајно заборавено да ги тргне, ги нашла и како казна шо сум си отидел дома пијан, ме осетиле плус и прва средно бев ми ги фрли.... :)

;)признај дека е за тебе, дека си мала и појма немаш, па ова ти е шанса да дознаеш, а никој да не ти се смее. признај дека до вчера ги дуваше ко балони :cautious:
ОН: иако сум од повеќето вас постар, што значи дека во “она“ време бевме неедуцирани и со многу табуа, сепак ќе кажам дека никогаш посебно не сум ги криел. ДА, од култура и почит кон моите не биле на маса или слично, али многу пати се случило да ми ги најдат. и никогаш немало фама околу тоа. најголема фама бидна кога ми испадна еден од учебникот, а јас на час (ова во средно школо), е тогаш беше навистина фрка. комунизам, одма како јас сум неморален, па кај директорот, па потоа родители, .... циркузијада. нормално моите беа на моја страна па се заташка работата. е после тоа ми беа и купувани :pos: од дома
како и да е, ако ВИЕ сте свесни дека кондомите се обавезни, тоа кажето го дома и готова работа. и да нема после срам кога ќе ви ги најдат. сепак на маса да не стојат, нели?
П.С. да не идам понатаму со останатите играчки :P особено женските играчки

Тебе ти купувале а мене мајка ми кога ми донесе пакет од Црвен Крст...:pos:
Али ајде, кажи и дека смрдат....:ROFLMAO:

Тебе ти купувале а мене мајка ми кога ми донесе пакет од Црвен Крст...:pos:
Али ајде, кажи и дека смрдат....:ROFLMAO:

Донација барем си заштедил на парите, паметна работа е тоа :D

Под душекот на мојот кревет на 2ри спрат...Но веќе ги знаат каде се.Сепак не планирам апла да ги покажувам.

Во новчаничето, некогаш во фиочето и в кола :)

Кондоми у новчаник не се чуваат, алооооооооо!
Новчаничето поќе ми е како 'превозно средство' додека сум в' кафич или во дискотека :), воглавно в кола си седат и никој не ги гиба. Фала на советот не беше потребен делот 'алооооо' али сепак фала :))[DOUBLEPOST=1398631627][/DOUBLEPOST]
мал е, ќе научи ;)
24 лета :)

Новчаничето поќе ми е како 'превозно средство' додека сум в' кафич или во дискотека :), воглавно в кола си седат и никој не ги гиба. Фала на советот не беше потребен делот 'алооооо' али сепак фала :))[DOUBLEPOST=1398631627][/DOUBLEPOST]
24 лета :)
еее, јас на 27 научив, пред мене си сега ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom