- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Ок ај вие сте поголеми сте го поминале тоа се знаете,ние не сме го поминале изроди сме ок?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако веќе ги споредуваме генерациите ајде вие што сте киснеле на улица со топка или ластик споредете се со генерацијата на вашите баба или дедо.Дали тие имале детство или работеле на нива..неможеме така да ги гледаме времињата што прошле или што доаѓаат.И сегашните генерации излегуваат,се дружат надвор а не само по мсн,играат фудбал на игралиште итн само не толку колку порано.И за крај,прашање до постарите.Нели мислите дека ако и вие сте го имале она што го имаме ние денес ќе бевте исти ко нас??
hi5 + MySpace + Facebook + MSN + miniclip + ... блабла = ментално недоразвиена, несоцијализирана, нервно пореметена, со можни тикови младина.
Колку е тоа кул?![]()
На твоја возраст место да реплицирам по форуми дека не сум 24/7 на компјутер не бев на форум, туку со друштво.
Браво за тебе !
А вие да сте на наше место вака ќе расмислувате ?
А вие да сте на наше место вака ќе расмислувате ?
свеста фала богу ми работиЗатоа не паѓа целата вина на вас. Ама реално, треба да ви проработи свеста, нали?:smir:
Па колку и да идаат нови времиња треба сама од себе да ти текни што правиш. Не дека нешто имаме против што сега во моментов пишуваш на форумов и седиш пред компјутер, туку поентава е колкава е свеста на нас младите за излегување, дружење, комуникација.Остави ги,мислат поголеми се и се знаат :smir: Не се замарам више со вас само ќе ви кажам дека ќе видиме што ќе правите кога децата дома ќе ви плачат по компјутери,а не по топки :smir: Пошто запамтете: Нови времиња идат ! :smir: