- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
А што ? На 13/14 год треба жмурка да играме пред зграда или ластик ? :kesa:
ластикот го спомнав за помалите ,а вие „постарите„

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што ? На 13/14 год треба жмурка да играме пред зграда или ластик ? :kesa:
ластикот го спомнав за помалите ,а вие „постарите„бркајте дечковци не е проблем то, само не мора цел ден на мсн или на хи5 или на фејсбук да си ја бараш сродната душа
![]()
Оф леле мори мајко,што ако седам на мсн,хи5 или facebook тоа значи дека си ја барам сродната душа? :icon_eek: Ти знаеш дека цел свет знае за facebook,хи5 и мсн ? И што ? Си ја бараат сродната душа ?А ина4е мислам дека нема на форумов зачленети МАЛИ деца па да им кажуваш да играат ластик :smir: Не дека сум голема,ама брука е ОГРОМНА во ова време сега да играм жмурки или брканица пред зграда...Излези малку надвор,види во каков свет живееме...:smir:
Јас мислам дека сака само да ти кажи дека на 13 години подобро би било да се забавуваш, баш во тие години кога почнуваш да се развиваш и да запознаваш нови пријателства отколку да седиш на мсн.Оф леле мори мајко,што ако седам на мсн,хи5 или facebook тоа значи дека си ја барам сродната душа? :icon_eek: Ти знаеш дека цел свет знае за facebook,хи5 и мсн ? И што ? Си ја бараат сродната душа ?А ина4е мислам дека нема на форумов зачленети МАЛИ деца па да им кажуваш да играат ластик :smir: Не дека сум голема,ама брука е ОГРОМНА во ова време сега да играм жмурки или брканица пред зграда...Излези малку надвор,види во каков свет живееме...:smir:
Јас мислам дека сака само да ти кажи дека на 13 години подобро би било да се забавуваш, баш во тие години кога почнуваш да се развиваш и да запознаваш нови пријателства отколку да седиш на мсн.
Јас(иако не сум баш нешо поголема од тебе) секогаш кога и да ми се пружи шанса излегвам, компјутеров на моменти многу ме замара т.е. во последно време не седам подолго од два саати.
:smir:
За вас поголемите зборам![]()
точно така ...
Ти пишав погоре, и јас имав компјутер и нет од млади години па пак 24/7 бев надвор од домот. Камо да можам да се вратам во детството, во безгрижноста.
hi5 + MySpace + Facebook = "иселеничка виза" за Украина.
значи на крајот се се сведва да на то ... излези малку надвор :smir:
Добро бе луѓе аман,зарем не сфаќате дека излагаме ?!?!?!?! Само што нашите излегувања се во помал број за разлика од вашите на наша возраст :smir: Никој во ниту еден случај не кажа дека седиме цели денови пред компјутер :smir: