Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
На САФ. Иако го немаше Смиле а Пикисипи мораше од време на време да ги рецитира песните со понизок тон поради исцрпеноста на гласот одржаа вистинска лекција на разноразните шминкеро-ефтинокурвоебачко-нафурани квазирапери. Хард рок полн, расположение на ниво. Респекат за мајсторите.

Пред компјутер.
Смислував комплексна хеуристичка функција за парзирање на реченици.
Како си поминав?
Одлично!

Во Адреналин на роденден (tequila sunrise :)), па Кастро на Демо Фест.

У Кастро на пола свирка си отидов. Стар сум јебига. Али важно земаа од публика награда за тие што отидов.

Во Хавана... Не памтам од кога немам поминато толку убаво на неиспланирано искачање.

Капан Ан на џанг’л.
Почна со регенце, се напуни местото со народ, и опичи џанглови тоа швеѓанинот од србија, весеље беше. Башка одличниот MC WackWacko.
Топови.
Едино бед што слабо стојам со кондиција, а и со превоз бев врзан, па у 3 саат накај домите.

Vcera, prvo iskacanje posle Nova Godina. Bev do pivnica na pola saat samo.
Kako si pominav?
Loso... ne go biva, ne go biva bez cigara... ke si produzam ja i dalje so bojkotot... :toe:

Vcera, prvo iskacanje posle Nova Godina. Bev do pivnica na pola saat samo.
Kako si pominav?
Loso... ne go biva, ne go biva bez cigara... ke si produzam ja i dalje so bojkotot... :toe:

:oftopic:

Не бива а? сепак добро е што си пробал, јас немам ни на кафе отидено од нова година еве веќе месец ипол штрајкувам.:toe:

:oftopic:

Не бива а? сепак добро е што си пробал, јас немам ни на кафе отидено од нова година еве веќе месец ипол штрајкувам.:toe:
off topic:

za kafe resen e problemot... za ova drugoto uste se bara chare... :)))

Кастро. Па Мцд. Па се шлаевме низ град. (:

На премиерна свирка мој пријател во Objektif, супер проводче! :))

У колосеРум пак, само ако ми платат, или донесат некое божество као на пример Лорен Гарние.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom