Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
синоќа , уствари денеска , кај едно другарче :cug::cug::cug::icon_mrgr цело друштво весело --пијанка+.....+.....=:vozbud:

Цркни.

Него, бев у капан, на лејмовер и Дарко Степич, и тотално се разочарав.
Незнаев дека постои вооолку лош барабан и бас, жими се. Лејмоувр така убаво ме едуцираше со пуштање нај глупа музика 4 саати по ред шо ми се присра.

У цела ебана вечер 5 траки вредеа, и тоа Дарко ги пушти.

тргнавме накај конак завршивме во литл британс
требаше поише да се дереме, британецот вети дека ке ни плати пијачки ако сме гласни

почна бед, заврши мед

Бев на Верка во Хавана потоа во Кастро... целиот сум укочен... доста излегување за овој месец :)

Во Дежа Ву, па во Black&White. Одлична вечер... и покрај мојата настинка и затнат нос, сепак си поминав одлично!:manikir:

Не бев нигде , кај мене дојдоа :icon_lol: , другари и другарки =) ,малце алкохол ,ганџа,благичко .вентилација до крај пуштена:pos2:,музиче .. скромна седенка - ко повод мојот роденден =)) не беше славење некое , ама многу поубаво си поминавме и помуабетивме отколку кога сме излезени негде =)) :helou:

се стонирав у Тренд
party_21.gif

Во кинеското кај ЛУси х) и после во мамас на трезнење :cheeky1:

Нема памтам кај се не ти бев :pos:

Али ваљда не сум се нафурал =)

РЕНЕСАНСА. Седенка во прав смисол - класика со језиви муабети :pop: .. И во Селект на Nick Fay & Coc B2B performance, кои фуреа SW хитс .. Ииии заглавивме до никое време, па и часот отиде напред :jaj: .....

Страшно подига со јако озвучење (како она во Селект:pipi:)

И на друга тема напишав.. Инаку.. Вчера бев Mezzo во Охрид.. Одењето беше лесно.. Ама идањето не.. Глава ме искина цело сабајле..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom