Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Онака после колоквиумска убаво си се издував вчера :) Бев прво у рич демек на хипхоп аренби али ги фатив латино и ретро хитчињта... не се бунам, ми ги подогија песните, за латино душа давам :) После имав гратиси за у арена, на оние нашине мак. пејачи шо се у филм дека се најголеми џет сетер/ки, али нема везе им се изнасмеавме со другарка ми :) Морам да признаам дека душа даваат на сцена:vozbud: И не се нафурав уопште лошо, него не ми се веруеше... Но зошто и да не? Начекав секс сцена у вецето :tapp: Онака си се сликавме со другарка ми, и глеаме под вратата мушки патики како се мрдаат нагоре надоле, срамота. Бедно бе, ако си имаш потреби постои кревет не шоља од женско веце. И ги чекавме да ги видиме фаците :vozbud:Нишо возбудувачки, обична девојка у патичиња... искрено очекував некоја виока штикла и пичњак... али ете напаѓаат и у патики :nesvest:

На аца лукас со другари беше шема,после тоа отидовме у клуб милениум и таму беше ЛУДНИЦА!!не се заборава таа вечер:vozbud::smir:

На кафе со другар и другарка во еден маалски кафиќ. Се беше ОК додека не дојдоа уште 3-4 другарки и почнаа цела вечер да се жалат тоа како Архитектура на факс било тешко и како воопшто не спиеле и се така и така наредните 3-4 саати. Се нафурав и отидов во Ентер и на крај ме нафура ептен и дождот дури! Една позитивна работа е што после 20 локации менување КОНЕЧНО решив каде за НГ!

На најмизерното,најужасното најникаквото место во градов!
Незнам со кој ум појдов таму...Поубо да не кажвам некој од Охрид ќе ме прочитат ќе ми се изнасмејт.
Дали ви се вервит дека Експресно ја пуштија??
И она чудоно татааа треба да частиш није у реду бла бла бла-.-
И шо е најтрагично ја пуштија Никотин бе!
И врв на се беше она Као Титаник,као тиииииитаникккк омг!
Неможев да издржам и излегов!Срамота!
Се надевам дека никој не ме виде....А после ме уништи и дождот.
Катастрофи живи.

Кастро,манџа со еден од додатоците Dj Гоце...ПАРТАЛИ!!

Само што се вратив од плоштад. Ареа беа, epic fail. Публиката ја знаеше само "Сите мои слики", сепак интересно беше за јадење гомна. Концертот на леб и сол го одложија.

Нафуран, во план сум да ја завршам диско џокејскава кариера...

Ја ноќеска бев во Хавана на тоа средношколската забава ама по тапа не можеше да биде.Гужва многу немаше место за стоење а камоли за играње.
П.С.Од што беше тапа менаџерите први си отидоа на плоштад а ние што останавме бевме разочарани од тоа што беше и така околу 12 сите си отидоа и хавана остана празна:jaj::toe:

Ја ноќеска бев во Хавана на тоа средношколската забава ама по тапа не можеше да биде.Гужва многу немаше место за стоење а камоли за играње.
П.С.Од што беше тапа менаџерите први си отидоа на плоштад а ние што останавме бевме разочарани од тоа што беше и така околу 12 сите си отидоа и хавана остана празна:jaj::toe:

зашто збориш факинг глупости ???????? за гужва беше гужва.... до 11 беше тиња али ти ако си отиде пред 11 што да ти правам...?? у 11 почнавме да свириме и како ги заредивме песните сите се треснаа од земја... и пауза напрајвме во 12 и пол и тогаш гужвата малце се растерети али сепак хавана остана ПУНА , и свиревме до 2 саат и до 2 саат имаше луѓе и дури кога завршивме... сите сакаа УШТЕ.... така да не кењај безвезе !:tapp:

Епа со другарите во кафана и се напивме по една две за расположение!!!!!:salut:

Не беше ништо у план, али дома не се седи јбг. Првин на жива рок свирка, специјален поззз до вокалистицата на бендот, талентована ептен :ban?: :pos2:. Продолживме во Селект, малце потивко со неврзани муабети .. Бидна шо бидна таму, за на крај да завршиме во другиот бар даунхил, каде настапуваше нашата Елена мома убава со новото фризче. Арно беше бе, колку дома да не си. :icon_lol:

Се нафурав на книгата - Хидраулични машини и компоненти. Сите другари ме дупеа по телефон од град а јас дома седам и учам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom