Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Прво на ракија и мезе па во Маракана на гужвање и стискање па после пивата улетаа...абе мераци само ме направија палачинка внатре
П.С.Кајк пеер не ме драпај у сред Маракана луѓе гледаат :baeh: :pos:

Во левел , многу беше убаво , 40 дена од смртта на тоше , постојано го пуштаа, малку пиење за расположение многу беше убаво и незаборавно

Прво кај другар на тушија и блажовача (со Кајк и Земзела, да :)), па у Маракана на Даме
fz.gif
, па у 3 и нешто у Midnight на South Park (ве поздравија песните што идеа после свирката
ga.gif
). :) Закон вечер, све у свему.

Па бев на роденден кај другар и супер си поминав,:pipi: многу убаво беше, од паб отидовме во Тунел:je::je: и таму имаше супер музика и супер си поминавме, цела вечер игравме и немав пари за такси, незнам кај сум ги потрошила:nesum::pos:

море убаво беше оваа вечер супер си поминав пуштаа песни шо ми лежат на срце u B-52..и у мегувреме се видов со Capitan Jack Sparrow

Вчера бев у Allure на журче, па после малце до Тренд. hehe:
А денес у кафанче. :helou:

Прво кај другар, се напраив џамлија, па после у кастро. сеа дома, седам на интернет :)

Прво на Winner Fest во МКЦ, па во Кастро.
Во МКЦ полупразно, во Кастро преполно. Сфе на сфе, ништо посебно и двете места, мада у Кастро вриеше од девојки, јас беф до звучниците.

Во Колосеум со Ацид, Серпико, Водкамикс, Брн, и тој колегата на Серпико по кој спизде цела женска популација на форумот.:icon_lol:

Супер вечер, се изнаигравме, видов некои стари фаци и то.:)

Пиенка,смеење,дерење па у кастро кај што продолжи истото:)
супер вечер!

paaa prvo bev na svirka u Cafe(u leptokarija) i top bese tamu, pa posle toa u Level, i patot nakaj doma... Se na se, dobro bese vcera...

Дома и спиев како бебе.6 месеци капка алхохол не сум ставил,а добар месец и пол не сум искочил.Добро e нели:)

бев во кафана со клас,си поминав најубаво на цеееел свет!!една од најдобрите ноќи во мојот живот..после тоа бевме да јадеме и пошто не ни текнуваше шо да праиме си седевме кај 7мица,па си тргнавме накај дома:)
во петокот бев на кафе во рамстор(грлс најт аут:))па во левел на балкан најт...супер си поминавме,се инажуркавме и изнаигравме..
се на се,супееер викенд

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom